Sunday, October 1, 2017

Mekap nikah kak nurul

Assalamualaikum.


15.9.17 saya mekap kak nurul untuk majlis akad nikah.
Akhirnya dapat juga buat mekap ala2 indonesia macam yang kak nurul teringin tapi saya buat simple ja tak over sangat.Kening tak cukur dan tak gam.Kalau ada customer nak mekap macam ni kena request awal ya kalau tak, saya buat mekap biasa mengikut kesesuaian saja.Lagipun mekap ni ambil masa yang lama dan pengantin kena berani sebab eyeliner kat mata pun lebih dari biasa, jadi kalau tak yakin takut segan pula mekap macam ni nanti.


Close-up.


Selamat pengantin baru kak nurul.Thanks ambil mekap kat kami.




Pertanyaan/booking mekap: whatsapp 012-4141421(jangan call).
Jurusolek wanita kawasan kulim, kedah dan kawasan terdekat.


Terima kasih.

Monday, August 28, 2017

Mekap bertandang anis

Assalamualaikum.


Tarikh: 27.8.17
Customer: Anis
Acara: Bertandang.


Anis request tak nak letak celak di bawah mata.
Kening tak cukur dan tanpa bulu mata palsu.


Thanks anis share gambar.
Yang ni pun saya mekap ja, anis bersiap sendiri di rumah.


Untuk pertanyaan atau booking boleh whatsapp admin 012-4141421(jgn call)





Terima kasih.

Mekap Nikah + Bersanding anis

Assalamualaikum.


Tarikh: 26.8.17.
Customer: Anis.
Acara: Nikah terus bersanding.


Kening tak cukur dan tak letak bulu mata palsu.
Saya letak gambar mata ja sebab anis pakai purdah 😊


Thanks anis bagi gambar yang dah siap bersiap.
Saya mekap ja, anis bersiap sendiri kat rumah.


Untuk pertanyaan atau booking boleh whatsapp admin 012-4141421(jgn call).




Terima kasih.

Thursday, June 29, 2017

mekap bertunang meera

Assalamualaikum.


Tarikh: 27.6.17
Mekap untuk acara: bertunang.


Tahun ni saya berehat sikit dari kerja mekap.
Now saya kembali dengan job mekap bertunang meera.


sebelum dan selepas mekap.
mekap sweet2 ja.tak cukur kening dan tanpa bulu mata palsu.


mekap yang nampak soft untuk majlis bertunang.


saya jurusolek/mua kulim, kedah dan kawasan terdekat.
Sebarang pertanyaan/booking boleh whatsapp admin fabulousiti: 012-4141421(jgn call).



Terima kasih.



Sunday, January 29, 2017

mekap bersanding syahira

Assalamualaikum.


28.1.17 saya mekap syahira untuk majlis bersanding.


sebelum dan selepas mekap.tak cukur kening dan tak gam.tanpa bulu mata palsu.


selamat pengantin baru syahira.thanks ambil khidmat mekap kami.minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk pertanyaan atau booking  mekap/beli foundation:
whatsapp 012-4141421(jangan call).
*saya jurusolek wanita area kulim, kedah.






terima kasih.

Sunday, December 25, 2016

mekap nikah raihan

Assalamualaikum.


25.12.16 saya mekap raihan untuk majlis nikah.


sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur, tak gam, tak letak bulu mata palsu.




close-up.



terima kasih raihan ambil khidmat mekap kami.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


pertanyaan/booking mekap/ beli foundation:
whatsapp 012-4141421(jgn call).
* saya jurusolek wanita kawasan kulim, kedah (muakedah).


fb page:

ig:


terima kasih.

mekap bertandang syazwani

Assalamualaikum.


24.12.16 saya mekap syazwani untuk majlis bertandang.


sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur dan tak gam.syazwani request mekap nude brown.




gambar ni guna studio lighting.


close-up.


terima kasih syazwani ambil 2 kali mekap termasuk yang bersanding hari tu.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


pertanyaan/booking mekap/beli foundation:
whatsapp 012-4141421(jgn call).
*saya jurusolek wanita area kulim, kedah(muakedah).



fb page:

ig:


terima kasih.