Tuesday, February 5, 2013

LELONG! penghabisan stock! set inner dan syria aafiyah.

Assalamualaikum.


LELONG! LELONG! LELONG!
amboi mak jemah..sakan hang dok lelong nooh? muahaha.


ni nak habaq kat hangpa ni...
cik puan datin markonah nak lelong set inner dan syria aafiyah.
shawl hat ni tak menepati tahap kualiti dan layak dikira reject,
jadi saya nak lelong perabis stock.
dikira reject bila saya tersalah potong,mesin meragam lalu jahitan takmo kemas,
saiz besar,inner pun sama.harap maaf.sebab tu nak lelong perabis buang.
akan datang ni half moon yang simple tapi sweet dengan warna pastel.
dan akan datang saya akan perbaiki teknik jahitan teruatama inner neck tu.


p/s:gambar2 kali ni baru nampak warna tudung yang sebenar :)

harga set inner dan syria aafiyah sebelum ni RM85 sekali pos.
tapi harga lelong ni RM50 sekali pos! (tambah RM3 untuk S/S).
nak murah lagi tak boleh sangat dah sebab benda2 yang ditaruk adalah berkualiti
terutama batu2 permata dan pearl tu.tak luntur tau(jangan cuci dengan pelembut fabrik lah).


INNER:
*saiz L(L bagi keluarga inner lah).
*material getah(lupa nama material tapi sejuk).


SYRIA:
* Saiz L(labuh tutup dada).
* material chiffon(tidak panas).
*diamonds dan pearl dari jenis tidak luntur(jangan cuci dengan pelembut fabrik).


TERMA DAN SYARAT:

- PEMBELI YANG BETUL2 SERIUS SAHAJA!

- untuk booking dan pembelian,sertakan kod tudung,nama penuh,no.tel dan alamat 
ke salah satu dari senarai ini:-
EMAIL: fabulousiti.bnc2gmail.com
TEXT ONLY: 012-4141421

-booking dalam masa 2 hari sahaja.

- pembayaran perlu dilakukan dalam masa 2 hari,
jika tidak order anda akan dikira terbatal secara automatik dan produk akan dijual
kepada pihak lain yang berminat.

- pembayaran boleh dibuat melalui akaun maybank(diberitahu ketika berurusan nanti).

- untuk booking dan pembelian,sertakan kod tudung,nama penuh,no.tel dan alamat 
ke salah satu dari senarai ini:-
EMAIL: fabulousiti.bnc@gmail.com
TEXT ONLY: 012-4141421


- produk akan dipos menggunakan pos laju sehari atau 2 hari selepas bayaran
dilakukan sebab pos laju area sini cuti tak sama dengan pos negeri lain.



sape cepat,dia yang dapat.terima kasih :)


kod: aafiyah merah manggis 
status: sold to izzati.
harga: RM50 termasuk pos(tambah RM3 untuk S/S).


kod: aafiyah ungu
status: available.
harga: RM50 termasuk pos(tambah RM3 S/S).


kod: aafiyah kuning.
status: available.
harga: RM50 termasuk pos(tambah RM3 untuk S/S).


kod: aafiyah hijau.
status: available.
harga: RM50 sekali pos(tambah RM3 S/S).


contoh inner dalam set ni.
saya dah tahu jahitan yang bagus untuk inner senang muncung.
lain kali nanti saya buat n jual k..insyaallah.
p/s: nampak sikit kat dada tu bukan kulit saya k,tapi corak baju t-shirt yang 
saya pakai kat dalam.





4 comments:

Ija said...

siti...bila nak balas email sy.. :)

Siti said...

saya check ya.td x on :)

tenku butang said...

Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Siti said...

tenku: tq.insyaallah i will.