Wednesday, February 20, 2013

mekap afifah bertunang

Assalamualaikum.


9.2.13 mekap afifah bertunang.
kening tak cukur,request mekap natural.
kulit afifah 'tegang'.bestnya ada kulit camni..mata pulak takdak eyeback..
lagi bertambah bestnya T_T tak macam mata saya..seketul gedabak ni haa(nanges).




sebelum dan selepas mekap.



gambar ni guna flash.



fokus sikit.



cantiknya baju dan tudung dia.dulu kawan afifah,nurzayanie mekap bertunang kat saya gak.
baju dia pun lawa.peplum pink lagik uolss.


ni gambar dari official photograper afifah.sanggup dia edit dan upload gambar close-up
ni untuk bagi kat saya bubuh kat blog dan page..thanks sangat2 =)
sila klik photograpger: Azlan-Photography



sweetnya..sepadan.
photographer:Azlan-Photography


kalau nak tengok hasil mekap yang lain,sila ke:
http://www.facebook.com/fabulousiti


untuk booking ada 3 cara:-
EMAIL: fabulousiti.bnc@gmail.com
TEXT ONLY: 012-4141421
MESSAGE INBOX: http://www.facebook.com/fabulousiti
*kalau saya lambat respon,sila mesej terus no.tel tu k.
tapi hanya mesej dan urusan kerja saja.call dan urusan lain tidak akan dilayan.tq.


klik iklan nuffnang.tq.

1 comment:

CikZaniff said...

oh iffa..kwn form 6 dulu..sangat cantik la..
patut la cntik..Zoey yg makeup kan..:)