Monday, February 11, 2013

SOLD OUT! RM38.00 tudung half moon pastel lace.

Assalamualaikum.


Fabulousiti Beauty & Closet kini mengeluarkan tudung half moon pastel lace.
saya dah perbaiki jahitan,teknik pembuatan,jenis kain dan lain2.
jadi tudung kali ni lebih berkualiti.
teknik jahitan didepan tudung jugak lebih kemas dan senang muncung berbanding tudung saya yang lepas2.
warna tudung didalam gambar mungkin sedikit berbeza dari warna yang asal.


HALF MOON PASTEL LACE:-
 - Saiz L.
boleh pakai melebebihi dada.

- Material chiffon.
lembut,sejuk dan diimport(kualiti ditingkatkan dan tak sama macam tudung yang saya jual dulu).

- Hiasan kepala lace,labuci dan manik.

KEISTIMEWAAN:-
- Senang jadi muncung.tak perlu guna pengeras fabrik.
(teknik jahitan  tak sama macam tudung yang saya jual dulu).

- Boleh dibuat veil.

- Boleh dipakai dengan lace dibahagian tepi atau di tengah.

- Sejuk dipakai.

- Warna lembut.

- Saiz besar dan boleh adjust waktu pakai.

- Custome made.

- Boleh pakai macam2 gaya.

- Eksklusif design ini hanya saya yang jual.


AMARAN!
sebarang peniruan dari design2 saya serta pencurian gambar milik saya,
saya berhak mengambil tindakan.ingat ya,copyright of zoeyzauyah.
sesiapa yang mengambil mana2 gambar saya(termasuk save as atau apa2 sahaja) saya tak benarkan.
jika itu berlaku,saya boleh mengambil tindakan tegas dan tindakan mengambil tanpa kebenaran
dikira mencuri dan berdosa.
itu diantara anda dan Allah.siksaan Allah amat perit sekali.terima kasih.


TERMA DAN SYARAT:

- PEMBELI YANG BETUL2 SERIUS SAHAJA!

- Untuk membeli,sila pilih salah satu dari cara ini:-
EMAIL: fabulousiti.bnc@gmail.com
TEXT ONLY: 012-4141421
(kalau saya lambat reply atau lain2 masalah,sila mesej di no 012-4141421(text only).

- Sertakan nama penuh,no.tel,alamat dan kod tudung.

- Pembayaran boleh dibuat melalui akaun maybank(akan diberitahu ketika berurusan nanti).

- Barang akan dipos sehari atau 2 hari selepas menerima bayaran/bukti bayaran
menggunakan pos laju.bergantung pada keadaan sebab cuti sini tak sama dengan negeri lain.

- Tidak boleh booking melebihi 2 hari.
jika tiada bayaran dilakukan dalam tempoh2 hari,
secara outomatik barang akan dijual kepada orang lain yang berminat.

- Harga tidak termasuk pos.
postage:-
semenanjung: RM7.
sabah dan sarawak RM9.

- Barang yang telah dijual tidak boleh dikembalikan.

- Sebarang kerosakan ketika penghantaran atau ketika berada dalam simpanan
customer,pihak kami TIDAK akan bertanggungjawab.

- sila baca terma dan syarat serta lain2 keterangan yang ditulis oleh pihak kami samada melalui info album,blog,mesej dan lain2.jika berlaku masalah,kerosakan,salah faham dan lain2
selepas pembelian,pihak kami tidak akan bertanggungjawab akibat kelalaian 
anda yang tidak membaca dan memahami segala informasi yang telah dijelaskan oleh pihak kami.


 HALF MOON PASTEL LACE.
kod: hm pastel lace lavender.
status: SOLD.
harga: RM38(tidak termasuk pos).


kod: hm pastel lace soft pink.
status: SOLD.
harga: RM38(tidak termasuk pos).


kod: hm pastel lace tiffany blue.
status: SOLD.
harga: RM38(tidak termasuk pos).


kod: hm pastel lace olive green.
status: SOLD.
harga: RM38(tidak termasuk pos).



Happy shopping kawan2 ;)

4 comments:

Nurul said...

Salam. Ada restock tak utk design shawl ni?

Siti said...

wslm.belum lg.coming soon.

Safarina Shaari said...

salam... kalau da restock utk design ni please inform ya.. kalau blh sblm raya...
blh email kt sini : safarinashaari@gmail.com

thanks!

Siti(zoey) said...

safarina: apa2 update hanya melalui http://www.facebook.com/fabulousiti kdg2 tak sempat update kat blog ni atau inform org tp dah sold out kt page.so,blh la like page kami di sana.tq.