Tuesday, March 12, 2013

mekap dayang bertunang

Assalamualaikum.


2.3.13 customer ke-3 yang saya mekap hari tu ialah kak dayang.
kak dayang mekap bertunang.


gambar ambil guna DSLR tapi bila time kak dayang je kamera dah jadi gelap dan blur.
tak reti lah nak buat camna..T_T
bawah ni dapat lah 2 keping yang ok sikit,yang lain semua tak dapat diselamatkan.
nasib baik kak dayang ada share 2 keping gambar..dapat la letak kat sini.



sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur.guna teknik hide dan lukis semula.
bulu mata guna yang import dari indonesia.



guna warna soft2 saja.semua campur2 warna sampai nampak soft.



ni gambar milik kak dayang.tq sebab bagi share kat sini.
manis orangnye..



yang ni pun gambar milik kak dayang.tq.




terima kasih sebab ambil mekap kat kami.
minta maaf kalau ada salah silap.terima kasih jugak bagi shared gambar milik kak dayang.



nak tengok hasil mekap yang lain sila ke:
http://www.facebook.com/fabulousiti


untuk booking:
sms sahaja: 012-4141421
atau
mesej di inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
atau
atau email: fabulousiti.bnc@gmail.com


tq.

1 comment:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. cantiknya dia. hehehhe