Sunday, March 10, 2013

mekap sanding kak iedah.

Assalamualaikum.


2.3.13,kak iedah customer kedua yang saya mekap hari tu.
tak tahu pun umur berapa tapi sesukahati jeee panggil kakak..haha.
kak iedah ni lawa betul..kulit dia lawa gila! photog kak iedah pun mai sekali hari tu.


p/s: gambar ambil guna DSLR(pinjam cucucikembun punya).
tak edit2 tau.



sebelum dan selepas mekap.
serius akak ni lawa...mata dia bulat dah..kulit lawa.
mula2 tanya kak iedah n the gang cakap nak mekap ala2 fasha sandha nikah tapi
nak pink2 sikit..fasha kan banyak coklat2 sikit.
tapi bila saya main mekap entah fasha hapa haku buat pun tak tau..kahkah!
kening dah sedia bentuk cantik,saya lukis dan ikut saja.



tak reti guna DSLR,gambar blur sikit.
saya gabungkan warna sweet2 sikit.overall memang guna warna lembut.



close-up.
bulu mata saya guna yang import dari indonesia.hand made dan bulu betul.








fresh flower.
selalu kalau bunga pegang orang nak ros ja kan? tengok,bunga ni pun cantik sangat2.



baju akak ni tempah ok.
fesyen ala2 fasha sandha waktu nikah.nampak  je macam simple
tapi memang lawa.tengok kat luar lawa sangat2.






dah macam model dah..haha.



opsss sorry.ni saja nak tunjuk beza pakai bulu mata palsu
dengan tak pakai.bulu mata ni favourite saya sekarang ni.
bubuh kat customer memang mengancam habis..haha.


bawah ni gambar dari official photographer kak iedah,
abang amir alias . gambar dia lawa2.tak caya try pi tengok(klik nama tadi).
jangan main2..abang ni glamour ni.
.
.
.

photo: https://www.facebook.com/amiralias123
(sila klik link).



photo: https://www.facebook.com/amiralias123
(sila klik link).


orang lawa,gambar dari photog lawa,semua pun lawa lah!
macam artis dah tengok..haha.


terima kasih kak iedah sebab mekap kat kami.
minta maaf kalau ada salah silap.
terima kasih gak kat abang amir alias sebab bagi shared gambar beliau yang super cantik.
ceceh..ucapan tuan blog macam terima award..kahkah.


nak tengok gambar mekap yang lain sila ke:
http://www.facebook.com/fabulousiti


untuk booking:
sms sahaja: 012-4141421
atau
mesej di inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
atau
email: fabulousiti.bnc@gmail.com


tq.

14 comments:

Aida Ismail said...

Cantiknyaa. Suka sangat yang ni. Orangnya memang dah lawa. :)

Sheera Aya said...

yg gmbr dari photographer tu baru nampak jelas make up tu. super cantik. blh beat make up artis2 kawen.hee.

syakila said...

kak zoey serius lawa sgt. akak next time pakai dslr jerk amik. lawaa.heee. org dia lawa nyaa.

Siti said...

aida: yup..akak ni lawa.

Siti said...

aida: yup..akak ni lawa.

Siti said...

sheera: haha..tq.akak ni dah mmg lawa.

Siti said...

sheera: haha..tq.akak ni dah mmg lawa.

Siti said...

syakila: tp x reti sgt guna..lgpun tu kamera cucucikembun,nnti dia amik blk x blh guna dahhh sob sob..

Siti said...

syakila: tp x reti sgt guna..lgpun tu kamera cucucikembun,nnti dia amik blk x blh guna dahhh sob sob..

Zumie said...

aaa cantiknya...nape saya xperasan awk ek..klu x lama suh awak mekap saya kawen aritu hehe

Siti said...

zumie: takde rezeki la tu hihi.

Nur Lyanna Wan Yusof said...

Lawa la!! Cantik betul! Hebatnya Siti :)

Siti said...

nur lyanna: eh bkn saya yg hbt.customer yg mmg dh lawa haha.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. subhanallah. cantiknya. heee geram tengok akak ni