Wednesday, April 3, 2013

mekap siti khadijah bertunang 23.3.13

Assalamualaikum.


23.3.13 mekap kak siti khadijah bertunang.



sebelum dan selepas mekap.gambar ni guna handphone.
request mekap yang natural,pipi tak nak terang sangat dan tak pakai bulu mata palsu.
kening tak cukur.saya buat teknik hide dan lukis semula.



sebelum dan selepas mekap.gambar ni guna kamera DSLR.



gambar dari handphone.



gambar dari DSLR.










selamat bertunang.terima kasih sebab mekap kat saya.
minta maaf kalau ada salah dan silap.



nak tengok hasil mekap yang lain? sila ke fanpage mekap dan tudung:
http://www.facebook.com/fabulousiti



untuk booking ada 3 cara:
sms sahaja: 012-4141421 (elakkan call dan whatsaap).

mesej di inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti

email: fabulousiti.bnc@gmail.com

14 comments:

nia_cheroniah said...

Cantik..nmpk light je.blh nmpk beza before and after makeup.

nadia said...

Cntik

hannah jamma said...

cantik nya makeup!
wahhhh!
hehe, blogwalking and terjumpa blog ni, terus kagum :)

cik kumbang said...

cantiknya hasil tgn cik siti,:)
cik kumbang pun suka yg natural2,pasni nak bertunang bole la rojer2 cik siti wink! :)

nuraliasaqinaMY said...

Comelnya :D

Izzah Azizah said...

sangat cantik !

Siti(zoey) said...

nia: thanks.

Siti(zoey) said...

nadia: tq.

Siti(zoey) said...

hannah: thanks ya :)

Siti(zoey) said...

cik kumbang: insyaallah blh saja haha.

Siti(zoey) said...

nuraliasaqina: akak ni mmg comel..

Siti(zoey) said...

izzah: thanks.

Ai Artkid said...

Wah..wah..bila tanggan sakti mula menconteng, terus nampak glam...
sungguh lawa lah awak makeup..

Cik Tipah said...

subhanallah cantiknye akak ni!.nampak sgt perbezaan lepas make up.sgt cantik!!pandai la awak make up.