Tuesday, May 28, 2013

mekap bersanding hashila.

Assalamualaikum.


25.5.13 lepas mekap zamrah,saya mekap hashila pulak.
tak tanya pulak nak request mekap yang macam mana,saya terus je mekap..haha.
hari tu dah mekap nikah akak ni,kali ni sanding pulak.




sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur dan tak pakai bulu mata palsu.




nampak macam heavy dan warna eyeshadow gelap kan?
tapi sebenarnya saya buat bagi jadi light2 saja.




gambar ni baru ada cahaya lebih sikit(buka pintu kat depan,cahaya masuk..haha).




percaya tak,ada masalah waktu pakai shawl dalam tu.
tapi nasib baik kak hashila jenis selamber dan tak kisah.siap cakap
"buat lah camne pun" haha.disebabkan shawl tu problem,tudung tak muncung elok sangat.
tapi nampak ok je kan?












baju cantik sangat.bunga ni masuk kan dengan overall look?




baju cantik,warna masuk dengan pengantin.



terima kasih mekap kat saya.minta maaf kalau ada salah dan silap.





untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms sahaja: 012-4141421
jangan call,whatsapp,line,wechat dll.SMS SAHAJA.


mesej di inbox: http://www/facebook.com/fabulousiti


email: fabulousiti.bnc@gmail.com


like fanpage mekap dan tudung di:
http://www.facebook.com/fabulousiti


tq.

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

cantik...

farah deena said...

cantik la baju pengantin .suka sgt2