Friday, May 31, 2013

mekap bersanding hashila.

Assalamualaikum.


26.5.13,ini customer terakhir yang saya mekap hari tu.
sebenarnya saya tak nak ambil dah sebab takut tak larat nak mekap ramai,
tapi kak hashila nak jugak sampai sanggup mekap lewat.




sebelum dan selepas mekap.
request mekap macam mana pun tak apa.
kening tak cukur dan tak hide.tak pakai bulu mata palsu.



mata tak gelap dan tak natural,light2 je saya buat.
overall mekap yang lain guna warna lembut.




gambar ni ambil ada cahaya semulajadi kat depan.















terima kasih ambil 3 kali mekap kat saya.
minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms sahaja: 012-4141421
jangan call,wechat,whatsapp,line dll.sms sahaja kalau berurusan melalui no ni.

mesej di inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti

email: fabulousiti.bnc@gmail.com


like fanpage mekap dan tudung kami di:
http://www.facebook.com/fabulousiti



tq.

No comments: