Monday, May 27, 2013

mekap bersanding zamrah.

Assalamualaikum.


25.5.13 mekap zamrah bersanding.
request nak mekap macam nikah hari tu,betul2 natural.
kening tak cukur dan tak hide.tak pakai bulu mata palsu.
ada part2 yang saya ubah sikit dari mekap nikah hari tu,tapi masih natural.




sebelum dan selepas mekap.
cahaya over sikit sampai tenggelam blusher yang natural tu sebab guna flash.




mekap natural seperti yang direquest.












close-up mekap mata.semuanya natural.
kening tu ikut shape asal customer ni.







baju macam leuney natasha.
saya dapat customer inspirasi fasha sandha,leuney,artis itu,artis ini..
nanti saya kahwin nak inspirasi sape pulak? haha..over tukang mekap ni.




terima kasih mekap kat saya.minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms sahaja: 012-4141421
JANGAN call,whatsapp,line,wechat dll.SMS SAHAJA.


mesej di inbox:  http://www.facebook.com/fabulousiti


email: fabulousiti.bnc@gmail.com


like fanpage mekap dan tudung fabulousiti beuty & closet di:
http://www.facebook.com/fabulousiti



tq.

1 comment:

farah deena said...

lawa baju dan make up ! :)