Thursday, May 30, 2013

mekap bersanding zamrah.

Assalamualaikum.


26.5.13,ini customer kedua yang saya mekap.
mekap untuk bersanding di pihak lelaki(majlis bertandang).
request mekap dari akak ni macam selalu jugak,nak natural je.




sebelum dan selepas mekap.
tak pakai bulu mata palsu,tak cukur kening dan tak hide.
shading tak buat sebab akak ni tak nak.
pipi dan bibir warna lembut(warna pipi tak nampak sangat sebab guna flash).




mekap mata guna warna lembut.




akak ni tak bawak baju pengantin time ni.




terima kasih sebab ambil 3 kali mekap kat saya.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms sahaja: 012-4141421
jangan call,wechat,line,whatsapp dll.SMS SAHAJA.

mesej di inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti

email: fabulousiti.bnc@gmail.com



like fanpage mekap dan tudung kami di:
http://www.facebook.com/fabulousiti


tq.

No comments: