Monday, May 20, 2013

perhatian kepada sesiapa yang berminat membeli tudung half moon fabulousiti.

Assalamualaikum.


saya dah jarang update tudung kat blog ni.
bukan sebab tak buat stock baru,tapi sebab kalau update di fanpage je
terus sold out.tak sempat nak update kat blog ni.


jadi saya minta jasa baik sesiapa saja yang berminat nak tengok dan beli
tudung(terutama half moon) keluaran fabulousiti beauty & closet,
sila lah like fanpage mekap dan tudung saya,kemudian klik get notification.
bila saya update je boleh terus beli.takde lah terlepas peluang kan.


FANPAGE: 


klik like dan klik get notification.
kalau tak klik get notification ni mungkin awak semua tak akan dapat update2 terbaru dari saya.
so,sila klik tau.nanti saya update apa2,baru naik kat wall awak semua.



sekarang saya baru update tudung half moon satin saiz XL.
kalau nak tengok dan order,sila ke : 




tq.

No comments: