Thursday, June 6, 2013

mekap bersanding lala.

Assalamualaikum.


1.6.13 mekap orang kedua,lala.
macam biasa,dia takde request apa2.saya main mekap ja.
hari tu saya mekap slow2 sebab perut tak sihat sangat  T___T



sebelum dan selepas mekap.
orang dah lawa dah..mekap pi camna pun dia nampak segak jugak kan..hihi.
kening tak cukur dan tak hide.lukis saja.
bulu mata guna yang indonesia(bulu betul).overall mekap guna warna lembut dan sederhana.



mekap mata campur2 antara warna lembut,sederhana dan gelap.



gambar ni ambil guna handphone.












cantik :)



terima kasih lala.minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms sahaja: 012-4141421



email: fabulousiti.bnc@gmail.com


like fanpage mekap dan tudung kami di:



tq.