Saturday, June 8, 2013

mekap bersanding lala.


Assalamualaikum.


2.6.13 customer kedua yang saya mekap ialah lala.
mekap untuk majlis bersanding di pihak lelaki(bertandang).


macam biasa,dia jenis tak kisah punya worang..
siap berani nak pakai eyeshadow warna hitam lagik..hehe.


sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur dan tak hide.mata gelap2 sikit,
pipi dan bibir warna lembut.



mata tu gabung macam2 warna,jadi lah hasilnya macam ni.
mata lala takdak eyebag..untungnya..ni yang jeles nih :p



kening lala nipis sungguh lah.saya cuma lukis ja nih.
tak cukur,tak hide apa pun.kulit dia lawa.













terima kasih lala mekap 3 kali.minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap ada 3 cara:
sms sahaja: 012-4141421



email: fabulousiti.bnc@gmail.com


like fanpage mekap dan tudung kami di:



tq.

1 comment:

.::: Princess MOMOY :::. said...

nampak licin kulit. flawless!