Tuesday, June 4, 2013

mekap nikah hayati.

Assalamualaikum.


31.5.13 awal2 pagi mekap nikah hayati sebab dia nikah awal.
request mekap? sebenarnya lupa nak tanya dia..hahaha.
saya terus mekap je.nasib baik dia pun ok.




sebelum dan selepas mekap.
saya letak bedak lebih sikit.kening tak cukur dan tak hide.lukis biasa saja.
bulu mata guna yang dari indonesia(bulu betul).
overall saya guna warna mekap yang lembut.




mata kat bahagian kelopak tu saya letak warna gelap sikit.
















terima kasih hayati,minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms sahaja: 012-4141421

mesej di inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti


email: fabulousiti.bnc@gmail.com



like fanpage mekap dan tudung kami di:
http://www.facebook.com/fabulousiti



tq.

1 comment:

Izzah Azizah said...

terus bertukar menjadi bidadari. cayalah kak siti makeup ! terbaik !!