Monday, June 3, 2013

mekap nikah lala.

Assalamualaikum.


31.5.13 orang kedua yang saya mekap ialah kawan saya,lala...!
mekap untuk acara nikah.
request mekap? takde request tapi saya suggest mekap nikah guna warna soft2,
nanti bersanding baru mekap lebih2...hehe.



sebelum dan selepas mekap.
kulit dia ni toksah cakap lah,memang lawa dah.stress wooo nak mekap orang yang sedia lawa :p
mekap guna warna soft2 ja.
kening tak cukur dan tak hide.kening dia nipis sangat2 sampai tepi2 tu tak nampak,so lukis biasa ja.
bulu mata guna yang bulu betul import dari indonesia punya.
saya pi ketip lagi,over lah dia melentik..kemain tau.. T___T



eyeshadow sebenarnya warna coklat dari beberapa tone,
tapi snap gambar guna flash terus nampak kaler sedondon dengan baju.



close-up..kulit lawa.. jelesnya T____T









cantik ;)



terima kasih lala.minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms sahaja: 012-4141421


email: fabulousiti.bnc@gmail.com


like fanpage mekap dan tudung kami di:


tq.




2 comments:

Aina Ayuni said...

Sumpah cantik. Hebat ah skill akak make up. Boleh tahu tak akak pakai lipstick tu jenis & warna apa?

nabila azmi said...

cntikla..suke=)