Monday, June 24, 2013

mekap nikah syazatul.

Assalamualaikum.


22.6.13 mekap nikah syazatul..dia customer pertama hari tu.
nikah pukul 11 pagi,so pukul 8 lebih2 sikit dah mula mekap.
saya selalu mekap lama,tapi sekarang mekap kejap lah pulak(bergantung pada keadaan).
macam mekap nikah kali ni.punya ralit main mekap muka syazatul,rasa lama sangat main muka dia
tapi bila siap awal lagi rupanya :p




sebelum dan selepas mekap.
kulit takde masalah.tak tanya pulak dia nak request mekap yang macam mana..
terus mekap ja..haha.nasib lah dia baik ja.layan ja saya saya taruk kaler apa pun.
kening tak cukur dan tak hide.kening dia nipis,senang lah nak lukis dan buat bentuk.
mekap mata natural sikit lah,tapi tak lembut sangat dan tak gelap sangat.
overall mekap guna warna lembut.glowing ni bukan edit tau! ni lah hasilnya lepas dimekap.
tapi keadaan kulit syazatul yang elok pun membuatkan mekap ni jadi bertambah glowing.




mekap mata yang natural tapi natural yang sedang2.
guna bulu mata palsu indon(bulu betul).








close-up.








syazatul kata baju last minute.tapi nampak cantik sangat dan warna sesuai dengan dia.
sapa cakap tudung bawal tak cantik untuk pakai kahwin?
simple2 pun boleh nampak cantik gini tau.yang penting warna dia masuk.



saya puas hati sangat2 mekap syazatul ni.
terima kasih sebab mekap kat saya.minta maaf kalau ada salah dan silap.



untk booking mekap ada 3 cara:
sms sahaja: 012-4141421

mesej di inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti


email: fabulousiti.bnc@gmail.com


like fanpage mekap dan tudung di:
http://www.facebook.com/fabulousiti


tq.

2 comments:

nabila azmi said...

cntik mekap ni=)

khairulbasyirah said...

lawanyaaa awak mekap.berbakat betoi.siyes cantik. :)