Wednesday, July 31, 2013

STICKY POST,SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU. tudung half moon koleksi raya Fabulousiti Beauty & Closet.

Assalamualaikum.


Fabulousiti Beauty & Closet tengah buat jualan tudung raya.
macam2 design half moon ada.
yang sepcialnya keluaran fabulousiti ni sebab saiz L dan boleh adjust labuh waktu pakai.
senang jadi muncung walaupun ada detailing beads atau lace.
material chiffon yang sejuk dan cantik.
boleh digayakan seperti tudung bawal tapi lagi mudah pakai dari bawal sebab mudah jadi muncung.
boleh dibuat veil juga.
jom cepat2 beli tudung raya sebab takut nanti ada masalah dengan pos.
hujung ramadan(mungkin 10 atau 7 hari sebelum raya) kami akan stop pos dah
atau uolss akan dapat tudung selepas raya :p jadi jom beli awal2.


jom usha2 tudung half moon di:
details seperti terma dan syarat,harga,status samada masih available atau sold,cara order dll
uolss boleh tengok kat info album dan info di setiap gambar kat page tu.










jangan lupa like page mekap dan tudung fabulousiti di:


tq.

Tuesday, July 16, 2013

Kelas mekap natural.


Assalamualaikum.


7.7.13 saya buat kelas mekap natural.
sepatutnya ada 6 orang nak join tapi 2 orang tarik diri saat akhir sebab ada hal
yang tak dapat dielakkan.tinggal lah 4 orang saja.


kelas mula pukul 11 suku camtu lah dan berakhir pukul 2 lebih.
agak cepat sebab cara saya ajar kali ni lain sikit dari sebelum2 ni.
tambah pulak kali ni kami semua terus ja demo dan praktikal..tak rehat,tu yang lagi cepat tu.



cce jadi model demo saya hari tu.
ini sebelum dan selepas mekap.kening tak cukur dan tak hide.
mekap semua natural.



peserta yag join hari tu termasuk model(cce) yang nak tayang muka sekali muahaha.
terima kasih semua.minta maaf kalau ada salah dan silap.




like fanpage mekap dan tudung di:


untuk booking mekap atau sebarang pertanyaan ada 3 cara:-
sms sahaja: 012-4141421


email: fabulousiti.bnc@gmail.com


tq.

Tuesday, July 9, 2013

mekap bersanding nurul.





Saturday, July 6, 2013

mekap bersanding nurul.

Assalamualaikum.


29.6.13 mekap kak nurul untuk majlis bersanding pulak.
sejak mekap nikah lagi kak nurul dah cakap nak mekap natural,
time nikah saya ingat la,time bersanding saya terus lupa..eheh =p
saya hentam je main mekap2.nasib baik la kak nurul jenis yang tak banyak cakap.
dia pun tak komplen bila saya mekap bersanding camni.
nasib baik jugak kawan2 kak nurul cakap mekap cantik(haih...perasan lah tukang mekap ni).



sebelum dan selepas mekap.
kulit tak ada masalah.kening tak cukur dan tak buat teknik gam.
saya ada buat cara lain untuk kemaskan kening dan bentukkan semula.
kalau nak tau meh lah belajar mekap dengan saya hihi.
overall mekap guna warna lembut saja kecuali kat mata.



mekap mata gabungan warna lembut,sederhana dan gelap.tapi tak gelap sangat lah.





















baju ni kak nurul design sendiri kalau tak salah.cantik kan?.



terima kasih mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms sahaja: 012-4141421


email: fabulousiti.bnc@gmail.com


like fanpage mekap dan tudung di:


tq.





Wednesday, July 3, 2013

mekap nurul nikah.

Assalamualaikum.


28.6.13 mekap kak nurul untuk majlis nikah.
kak nurul request mekap natural.




sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur dan tak guna teknik gam.saya buat cara sendiri untuk
bagi kemas dan bentukkan semula.overall mekap guna warna natural.




dalam gambar mekap mata nampak gold pulak.
warna asal kat luar dia warna pink+gold+coklat sikit.
bulu mata guna yang natural ja.





















terima kasih mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.



JOM RAMAI2 KE http://www.facebook.com/fabulousiti
shawl half moon sedang dijual.baru je update.



untk booking mekap ada 3 cara:-
sms sahaja: 012-4141421

mesej di inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti


email: fabulousiti.bnc@gmail.com


like fanpage mekap dan tudung di:
http://www.facebook.com/fabulousiti


tq.

Tuesday, July 2, 2013

Teaser koleksi raya shawl half moon Amanda.

Assalamualaikum.



nantikan esok 3 julai 2013 pukul 8 malam koleksi raya shawl half moon Amanda  hanya di http://www.facebook.com/fabulousiti


terdapat dalam 10 warna.
saiz L dan boleh adjust labuh atau tak ketika pakai.
senang jadi muncung walaupun mempunyai detailing beads di kepala.
material chiffon berkualiti yang ringan dan sejuk.
penggunaan manik,pearls dan bunga yang berkualiti.







jangan lupa esok 3 julai 2013 rabu pada pukul 8 malam.
siapa cepat,dia dapat.


hanya di:


tq.

sticky post.scroll kebawah untuk entry terbaru.promosi kursus mekap natural RM120 !

Assalamualaikum.


atas permintaan ramai,saya akan buat kelas mekap natural dengan harga promosi !
RM120 sahaja !
saya akan ajar teknik lengkap solekan natural,cara mebentuk kening tanpa cukur 
dan tanpa guna teknik gam,serta saya akan shared produk mekap yang bagus,kalis air dan tahan lama
macam yang saya guna kat customer.
booking kena awal tau.tak tahu bila lagi saya akan buat kelas mekap.ni pun curi2 masa.
untuk maklumat lanjut dan booking sila sms cik siti di no. 012-4141421.




antara contoh mekap natural.
lepas belajar mekap ni boleh la mekap diri sendiri,kawan2 atau family.
tambah2 nak raya ni kan.pergi open house ke,apa2 saja lah acara.
mekap natural yang paling sesuai.




like fanpage mekap dan tudung di:


tq.