Monday, August 26, 2013

mekap dinner wati.

Assalamualaikum.


23.8.13 saya mekap sepupu saya nak pi dinner.



sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur dan tak buat teknik gam atau hide.alamak ! blusher tak nampak sangat pulak dalam ni :p



mekap mata sebenarnya gelap2.tapi dalam gambar ni nampak soft sikit.
mungkin sebab efek cahaya matahari.



like fanpage mekap dan tudung di:


untuk booking mekap atau sebarang pertanyaan ada 3 cara:
sms urusan kerja sahaja: 012-4141421(call tidak akan dilayan).


email: fabulousiti.bnc@gmail.com

p/s: mekap area kulim sahaja.


tq.

Monday, August 19, 2013

mekap ila bersanding.

Assalamualaikum.


17.8.13 mekap ila bersanding.pertengahan tahun saya mekap ila bertunang,
sekarang mekap dia bersanding pula.
takde request apa2.saya main mekap ja.ni pertama kali mekap orang lain selepas bercuti panjang.
sampai terlupa nak letak satu produk waktu mekap ila..nasib baik lah depa cakap mekap ok je pun.


p/s: semua gambar ila ni saya ambil guna kamera phone saja.



sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur dan tak guna teknik gam pun.


mekap mata saya letak warna sedang2.tak gelap sangat dan tak cerah sangat.





lawa baju ila :)



selamat pengantin baru ila.terima kasih mekap kat kami nohhh.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


like fanpage mekap dan tudung Fabulousiti Beauty & Ccloset di:


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms dan urusan kerja sahaja: 012-4141421 *call tidak akan dilayan.


email: fabulousiti.bnc@gmail.com


p/s: sertakan acara,tarikh dan waktu majlis bermula,harga berbeza.
mekap area kulim sahaja dan sekarang saya hadkan jumlah customer untuk job mekap.


tq.



Wednesday, August 14, 2013

mekap model photoshoot.

Assalamualaikum.


20.7.13 bulan puasa hari tu saya mekap model untuk photoshoot dengan TAB STUDIO.



sebelum dan selepas mekap.
photog request mekap macam dalam gambar yang depa tunjuk.


kening tak cukur.eyeshadow tak blend macam teknik mekap saya yang selalu sebab
nak ikut contoh mekap yang photog nak..so garisan eyeshadow nampak jelas dan tak soft macam saya selalu mekap.overal mekap soft2 terutama di pipi.photog takmo bagi nampak blusher sangat.



siap.



GAMBAR DARI TAB STUDIO.




photog: aril(TAB STUDIO).


photog: aril(TAB STUDIO).



sila like fanpage mekap dan tudung Fabulousiti Beauty & Closet di:


untuk booking mekap ada 3 cara(area kulim sahaja):
sms urusan kerja sahaja: 012-4141421(call tidak akan dilayan).
atau
atau
email: fabulousiti.bnc@gmail.com



tq.