Wednesday, August 14, 2013

mekap model photoshoot.

Assalamualaikum.


20.7.13 bulan puasa hari tu saya mekap model untuk photoshoot dengan TAB STUDIO.



sebelum dan selepas mekap.
photog request mekap macam dalam gambar yang depa tunjuk.


kening tak cukur.eyeshadow tak blend macam teknik mekap saya yang selalu sebab
nak ikut contoh mekap yang photog nak..so garisan eyeshadow nampak jelas dan tak soft macam saya selalu mekap.overal mekap soft2 terutama di pipi.photog takmo bagi nampak blusher sangat.



siap.



GAMBAR DARI TAB STUDIO.




photog: aril(TAB STUDIO).


photog: aril(TAB STUDIO).



sila like fanpage mekap dan tudung Fabulousiti Beauty & Closet di:


untuk booking mekap ada 3 cara(area kulim sahaja):
sms urusan kerja sahaja: 012-4141421(call tidak akan dilayan).
atau
atau
email: fabulousiti.bnc@gmail.com



tq.

5 comments:

Izzah Azizah said...

cantikkkkkkkk !

Maszwin Mujahid said...

cutr model ni..lagi2 bila zoey mekap..

sit'Z said...

cantek... =)

jj said...

cantik...

Rozalila Rahmat said...

cantik giler make up kena pulak ngan teknik gambarnye..wahh...minat sgt...