Monday, September 30, 2013

mekap bertunang wannur.

Assalamualaikum.


14.9.13 customer kedua yang saya mekap ialah wannur.
request mekap mata gelap2.


p/s: sorry pic selepas mekap nampak 'kureng' sikit sebab tak sedar kat lens kamera
ada kesan bedak..petang tu nak ambil gambar barang lain baru perasan sebab blur semacam =p


sebelum dan selepas mekap.kening tak cukur dan tak hide.



mekap mata gelap2 sikit tapi guna earth colour.
tak guna bulu mata palsu.overall mekap guna warna lembut2.



siap ! terima kasih mekap kat saya.minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap dan belajar mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp sahaja: 012-4141421(call tidak akan dilayan).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com


like fanpage mekap dan tudung di:


tq.

kini dijual ! Half moon plain dan half moon rainbow.sticky post,sila scroll ke bawah untuk entry terbaru.

Half Moon Plain: sehelai RM30(saiz besar). 

Half moon rainbow: sehelai RM29, beli 2 helai RM54 !

- saiz L(wide halfmoon shawl).

- material chiffon yang ringan dan sejuk.

- custome made.

- senang jadi muncung.tak perlu guna pengeras fabric.
- bentuk berombak di bahagian bawah shawl.

- tudung half moon juga boleh dipakai/digayakan seperti tudung bawal tetapi lebih mudah dipakai.


TERMA DAN SYARAT:
-PEMBELI YANG BETUL2 SERIUS SAHAJA ! 

- untuk membeli sila sms 012-4141421.reply dalam masa 5 jam.
(SMS SAHAJA.elakkan call,whatsapp,wechat dll.).

- sertakan kod tudung,kuantiti,nama penuh,no tel dan alamat.

- pembayaran boleh dibuat melalui akaun maybank(akan diberitahu ketika berurusan nanti).

- barang akan di pos menggunakan pos laju pada hari isnin dan rabu.

- jika anda membayar melalui internet transfer dari bank lain,pihak kami akan menunggu sehingga jumlah bayaran masuk ke akaun barulah barang yang di order akan dipos(sehari atau 2 hari bekerja).

- booking hanya untuk tempoh 24 jam.pembayaran perlu dilakukan dalam tempoh tersebut.jika tiada bayaran dan bukti bayaran dalam tempoh itu,secara outomatik barang tersebut akan dijual kepada orang lain yang berminat.

- harga tidak termasuk pos.
postage: semenanjung RM7.00.sabah dan sarawak RM9.00.
caj tambahan akan dikenakan untuk sebarang penambahan kuantiti.

- barang yang dijual tidak boleh dikembalikan.

- pihak kami tidak akan bertangunggjawab sekiranya berlaku sebarang kerosakan ketika proses penghatanran atau ketika berada didalam simpanan customer.

- sila baca terma dan syarat serta lain2 keterangan yang ditulis oleh pihak kami samada melalui info album,blog,mesej dan dll.jika berlaku masalah,kerosakan,salah faham dll selepas pembelian,pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kelalaian anda yang tidak membaca dan memahami segala informasi yang telah dijelaskan oleh pihak kami.

-warna tudung di dalam gambar mungkin sedikit berbeza dari warna asal.

AMARAN!
sebarang peniruan dari design2 saya serta pencurian gambar milik saya,saya berhak mengambil tindakan.ingat ya,copyright of fabulousiti dan zoeyzauyah.sesiapa yang mengambil mana2 gambar saya(termasuk save as atau apa2 sahaja) saya tak benarkan.jika itu berlaku,saya boleh mengambil tindakan tegas.anda boleh didakwa mengikut akta 588 akta komunikasi dan multimedia 1998.anda boleh didakwa sehingga melebihi RM58 ribu atau penjara tidak lebih dari setahun atau kedua-duanya sekali. dan tindakan mengambil tanpa kebenaran juga dikira mencuri dan berdosa.itu diantara anda dan Allah.siksaan Allah amat perit sekali.terima kasih

fanpage: http://www.facebook.com/fabulousiti
instagram: http://www.instagram.com/fabulousitibnc
blog: http://www.fabulousiti.blogspot.com
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
sms: 012-4141421



terbaru !!! sequin wideshawl(shawl panjang bersaiz besar).
harga: rm39 tidak termasuk pos.
kod dan status stock:
sky blue: 1 pcs available.
lavender(ungu): 1 pcs available
white: 1 pcs available.
soft orange: 1 pcs available.
dusty pink: 1 pcs available.


half moon plain.
harga: RM30 sehelai tidak termasuk pos.
kod dan status stock:-
hm plain putih: 2 pcs sold out.
hm plain hitam: 2 pcs sold out.
hm plain coklat gelap: 2 pcs sold out.
hm plain ungu: 2 pcs sold out.
hm plain biru gelap: 1 pcs sold out.
cara order:
sms nama,no tel.alamat dan kod tudung ke no 012-4141421(call tidak akan dilayan).
*serius buyer only !!!


half moon plain.
harga: RM30 sehelai tidak termasuk pos.
kod dan status stock:-
hm plain coklat lembut: 1 pcs sold..
hm plain hijau pudina: 2 pcs sold out.
hm plainbiru muda: 2 pcs masih available.
hm plain oren lembut: 1 pcs sold,1 pcs masih available.
hm plain pink: 1 sold,1 pcs masih available.
cara order:
sms nama,no tel.alamat dan kod tudung ke no 012-4141421(call tidak akan dilayan).
*serius buyer only !!!


half moon rainbow.
harga: sehelai RM29,beli 2 helai RM54 tidak termasuk pos.
kod dan status stock:-
hm rainbow 02: 1 pcs masih available.
hm rainbow 03: 1 pcs masih available.
hm rainbow 04: 1 pcs masih available.
hm rainbow 05: 1 pcs masih available.
cara order:
cara order:
sms nama,no tel.alamat dan kod tudung ke no 012-4141421(call tidak akan dilayan).
*serius buyer only !!!


untuk sebarang update dan pengumuman,sila like fanpage mekap dan tudung
Fabulousiti Bbeauty & Closet di:


sila follow atau tag instagram kami di:


tq.

Friday, September 27, 2013

custome made hp case comel2 :)

Assalamualaikum.


sekarang fabulousiti beauty & closet ambil tempahan custome made hp case yang comel2.
boleh pilih nak design dan warna apa.model hp dan bahan hiasan pun boleh pilih jugak.


harga:
bergantung pada model hp dan bahan yang dipilih.
tapi harga kami adalah berpatutan.

model:
boleh pilih model hp anda sendiri.

jangkamasa tempahan:
1 atau 2 hari.

pertanyaan atau tempahan:
sms/whatsapp ke 012-4141421

laman sosial fabulousiti beauty & closet:-
blog: fabulousiti.blogspot.com
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
sms/whatsapp: 012-4141421



yang ni custome made hp case iphone5 untuk penyanyi ainan tasneem.
harga dia cuma RM39 tidak termasuk pos.pos rm6 untuk s/m dan rm9 untuk s/s.
boleh request nak design sama macam ni atau lain2.sekarang trend warna lembut2,warna-warni dan campur2 bahan dia.harga macam biasa lah,ikut model hp dan bahan yang digunakan.



bahan yang anda boleh sendiri.



bahan yang anda boleh pilih sendiri.



klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.

Sunday, September 22, 2013

mekap bertunang zahirah.



Assalamualaikum.


14.9.13 saya mekap zahirah untuk majlis bertunang.
request mekap natural dan ada warna gold2 kat mata.


sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur dan tak buat teknik gam/hide.lukis bagi ada shape saja.



mekap mata seperti yang direquest.ada warna gold dan gelap2 kat hujung dia.
overall mekap keseluruhan guna warna soft.



dah siap.zahirah tak bawak baju bertunang,pakai kat rumah je.
so tak dapat kita baju tunang dia hihi... warna baju hijau tua campur gold.
mesti cantik.terima kasih mekap kat saya.minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms sahaja: 012-4141421(call tidak akan dilayan).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan tarikh dan date majlis.kena mai mekap kat kulim.


like fanpage mekap dan tudung di:

tq.

Monday, September 16, 2013

sticky post.sila scroll ke bawah untuk entry terbaru.PROMOSI Half moon rainbow shawl.

Assalamualaikum.


Half Moon Rainbow.
.

-beli sehelai RM29, beli 2 helai RM54 tidak termasuk pos.




- saiz L(wide halfmoon shawl).



- material printed chiffon yang ringan dan sejuk.



- custome made.

- senang jadi muncung.tak perlu guna pengeras fabric.


- tudung half moon juga boleh dipakai/digayakan seperti tudung bawal tetapi lebih mudah dipakai.


TERMA DAN SYARAT:
-PEMBELI YANG BETUL2 SERIUS SAHAJA ! 

- untuk membeli sila sms 012-4141421.reply dalam masa 5 jam.
(SMS SAHAJA.elakkan call,whatsapp,wechat dll.).

- sertakan kod tudung,kuantiti,nama penuh,no tel dan alamat.

- pembayaran boleh dibuat melalui akaun maybank(akan diberitahu ketika berurusan nanti).

- barang akan di pos menggunakan pos laju pada hari isnin dan rabu.

- jika anda membayar melalui internet transfer dari bank lain,pihak kami akan menunggu sehingga jumlah bayaran masuk ke akaun barulah barang yang di order akan dipos(sehari atau 2 hari bekerja).

- booking hanya untuk tempoh 24 jam.pembayaran perlu dilakukan dalam tempoh tersebut.jika tiada bayaran dan bukti bayaran dalam tempoh itu,secara outomatik barang tersebut akan dijual kepada orang lain yang berminat.

- harga tidak termasuk pos.
postage: semenanjung RM7.00.sabah dan sarawak RM9.00.
caj tambahan akan dikenakan untuk sebarang penambahan kuantiti.

- barang yang dijual tidak boleh dikembalikan.

- pihak kami tidak akan bertangunggjawab sekiranya berlaku sebarang kerosakan ketika proses penghatanran atau ketika berada didalam simpanan customer.

- sila baca terma dan syarat serta lain2 keterangan yang ditulis oleh pihak kami samada melalui info album,blog,mesej dan dll.jika berlaku masalah,kerosakan,salah faham dll selepas pembelian,pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kelalaian anda yang tidak membaca dan memahami segala informasi yang telah dijelaskan oleh pihak kami.

-warna tudung di dalam gambar mungkin sedikit berbeza dari warna asal.

AMARAN!
sebarang peniruan dari design2 saya serta pencurian gambar milik saya,saya berhak mengambil tindakan.ingat ya,copyright of fabulousiti dan zoeyzauyah.sesiapa yang mengambil mana2 gambar saya(termasuk save as atau apa2 sahaja) saya tak benarkan.jika itu berlaku,saya boleh mengambil tindakan tegas.anda boleh didakwa mengikut akta 588 akta komunikasi dan multimedia 1998.anda boleh didakwa sehingga melebihi RM58 ribu atau penjara tidak lebih dari setahun atau kedua-duanya sekali. dan tindakan mengambil tanpa kebenaran juga dikira mencuri dan berdosa.itu diantara anda dan Allah.siksaan Allah amat perit sekali.terima kasih

kod tudung: hm rainbow 01.
harga: RM29.00 tidak termasuk pos.
status: 1 pcs masih available.


kod tudung: hm rainbow 02.
harga: RM29.00 tidak termasuk pos.
status: 1 pcs available.


kod tudung: hm rainbow 03.
harga: RM29.00 tidak termasuk pos.
status: 1 pcs masih available.


kod tudung: hm rainbow 04.
harga: RM29.00 tidak termasuk pos.
status: 1 pcs masih available.


kod tudung: hm rainbow 05.
harga: RM29.00 tidak termasuk pos.
status: 1 pcs masih available.


cara order:
sms kod tudung,kuantiti,nama penuh,no tel yang boleh dihubungi dan alamat ke no tel.012-4141421.


like fanpage mekap dan tudung di:


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.

Saturday, September 14, 2013

mekap bertunang maryatul.

Assalamualaikum.


1.9.13 saya mekap kak maryatul bertunang.
takde request apa2.saya mekap yang sesuai saja.


sebelum dan selepas mekap.
saya plan nak mekap natural je tapi akhirnya saya buat mekap smokey sebab mekap yang terlalu
natural pun susah nak cover dark circle.



mekap mata guna eyeshadow warna sederhana tapi guna teknik smokey.
kening tak cukur dan tak guna teknik gam/hide.saya bagi ada shape ikut bentuk kening customer 
yang asal.warna mekap yang lain saya guna warna2 lembut.
customer tak bawak baju dan tudung bertunang,tak dapat kita tengok sobs..hihi.


selamat bertunang.terima kasih sebab mekap kat saya.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap atau belajar mekap ada 3 cara:-
sms sahaja: 012-4141421(call tidak akan dilayan).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com


sila like fanpage mekap dan tudung Fabulousiti Beauty & Closet di:

sila follow instagram Fabulousiti Beauty & Closet di:
instagram.com/fabulousitibnc

tq.

Thursday, September 5, 2013

mekap bertunang nora.

Assalamualaikum.


31.8.13 saya mekap photographer nora mazlan untuk majlis bertunang.
request mekap natural.


sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur dan tak guna teknik hide/gam.saya cuma lukis bagi ada shape sikit.
overall mekap guna warna lembut.



mekap mata tu sebenarnya saya guna warna natural.
tapi tak sengaja 'terhitam' sikit kat kelopak sebab tertenyeh eyeliner.
nak tak nak saya terpaksa letak warna gelap untuk cover.



siap dah.. ;)



gambar ni dari nora sendiri, https://www.facebook.com/NoraMazlanPhotography


gambar ni dari official photographer nora, https://www.facebook.com/Azlanphotography


selamat bertunang.
terima kasih mekap kat saya.salah silap harap dimaafkan.


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms sahaja: 012-4141421(call tidak akan dilayan).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*mekap area kulim sahaja.untuk pertanyaan harga mekap,sertakan acara,tarikh dan waktu majlis.


like fanpage mekap dan tudung Fabulousiti Beauty & Closet:
follow instagram Fabulousiti Beauty & Closet:
instagram.com/fabulousitibnc


tq.