Wednesday, October 16, 2013

mekap bertunang ida.


Assalamualaikum.


5.10.13 saya mekap ida untuk majlis bertunang.
hari tu ida jadi model kelas mekap,kali ni bukan model..kali ni mekap betul2 untuk dia bertunang..hehe.
request mekap tak tebal sangat.so,saya buat mekap natural saja.


sebelum dan selepas mekap.best mekap ida sebab tak cerewet dan ikut saja
saya nak mekap camna pun ;)



warna natural untuk mata.walaupun natural,tapi saya buat teknik bagi nampak besar sikit mata tu.
kening tak cukur dan tak buat apa2 teknik tutup pun.lukis ikut bentuk asal dan bagi ada shape sikit.
overall mekap guna warna lembut2.



siap ;)



selamat bertunang ida.
terima kasih mekap kat kami,minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap atau kelas mekap, ada 3 cara:
sms/whatsapp: 012-4141421(call dll tidak akan dilayan).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com

like fanpage dan follow instagram kami di:-

tq.

No comments: