Sunday, October 20, 2013

mekap bertunang kak fiza.


Assalamualaikum.


12.10.13 saya mekap kak fiza untuk bertunang.
mai dari kuala ketil.jauhh gak wooo...thanks ya.



sebelum dan selepas mekap.takde request apa pun.



kalau tengok kat luar mata kak fiza macam kecik dan sepet sikit,so saya buat bagi nampak besar.
eyeshadow sedang2.tak gelap dan tak light sangat.
kening tak cukur dan tak buat apa2 teknik hide.saya lukis bagi ada shape saja.
overall mekap guna warna lembut2.



dah siap :) 
selamat bertunang dan minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421.
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh.mekap area kulim sahaja.


like fanpage dan follow instagram fabulousiti beauty & closet di:-


tq.

No comments: