Wednesday, October 23, 2013

mekap bertunang zaleha.

Assalamualaikum.


19.10.13 mekap zaleha untuk majlis bertunang.zaleha kawan adik saya.
nak mekap simple natural saja.dalam banyak2 mekap yang saya buat,
ni antara mekap bertunang yang terpaling simple dan natural yang saya mekap ! ekeke =p




sebelum dan selepas mekap.




kening tak cukur dan tak buat teknik gam.lukis bagi ada shape saja.
mekap mata guna warna natural dan teknik yang simple.
tak pakai bulu mata palsu ni.overall mekap guna warna lembut2 dan natural.




siap ;)



kat bawah ni gambar dari photographer merangkap kawan zaleha dan merangkap adik saya juga..
muahaha.. adik saya tolong ambil gambar kawan dia ni je.gambar ni semua pun belum edit pro2 tau!
saja saya nak shared sikit kat blog ni.
.
.
.























terima kasih leha mekap kat kami.minta maaf kalau ada salah dan silap.
selamat bertunang ;)


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(call dan lain2 tidak akan dilayan).
mesej di inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
email: fabulousiti.bnc2gmail.com


like fanpage mekap dan tudung kami kami di:
http://www.facebook.com/fabulousiti
follow instagram kami di:
http://www.instagram.com/fabulousitibnc


tq.

No comments: