Tuesday, October 29, 2013

mekap dinner nurul.

Assalamualaikum.


23.10.13 saya mekap kak nurul untuk dinner.
request mekap yang 'berat' di bahagian mata dan nak wing ala2 cleopatra.



sebelum dan selepas mekap.



mekap mata saya buat bagi terang sebab nak dinner kan.
lagipun kak nurul request eyeliner tebal2 pun takpa untuk bawah mata.
kening dah terbentuk,saya lukis bagi shape skit lagi saja.
pipi dan bibir guna warna lembut tapi letak terang2 supaya timbul dalam gambar.






kak nurul tak bawak baju dinner waktu ni.




full dress.sebenarnya kak nurul bagi satu lagi pic..tapi tak boleh upload masuk blog pulak -.-'



terima kasih kak nurul mai mekap,minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap dan kelas mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(call dll tidak akan dilayan).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com



like fanpage mekap dan tudung di:

follow instagram mekap dan tudung di:


tq.

No comments: