Thursday, November 28, 2013

mekap nikah yanie.

assalamualaikum.


16.11.13 saya mekap yanie untuk majlis nikah.
dulu mekap dia bertunang,ni mekap nikah pulak.lepas tu mekap bersanding
dan bertandang :)




sebelum dan selepas mekap.




mekap yanie request macam artis tutttt...haha.tapi tak jadi lah 100% camtu kan
sebab saya pun tak berapa pasti warna sebenar yang makeup artist tu guna.amik sikit2 inspirasi ja kan.
kat mata mekap bagi heavy sikit dan yang lain2 guna warna lembut.
kening tak cukur dan tak buat teknik gam/hide.lukis bagi natural saja.




sorry muka yanie nampak kuning2 sikit.saturation camera saya ni memang problem laa -.-'




yang ni pun saturation dia problem.sampai gelap2 terus muka pengantin -.-'



close-up sikit tang mata tu ;)








ni gambar dari op yanie https://www.facebook.com/Azlanphotography



tq yanie.selamat pengantin baru.
minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(call dll tidak akan dilayan).
atau
mesej inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
atau
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang mekap area kulim,kedah sahaja.




booking untuk january - march 2014 kini dibuka.



like fanpage:
http://www.facebook.com/fabulousiti

follow instagram:
http://www.instagram.com/fabulousitibnc

tq.



Sunday, November 24, 2013

KINI DIJUAL !!! half moon putri klasik lace*restock.

Assalamualaikum.


Half moon putri klasik lace
-RM50 free postage untuk s/m.tambah RM3 untuk s/s.
- saiz besar dari yang saiz biasa di pasaran.
- material chiffon yang tak jarang.
- custome made.
- senang jadi muncung.tak perlu guna pengeras fabric.
-senang dibentuk.
-tak mudah berkedut.
-detailing lace+batu diamond+pearl di kepala.
- tudung half moon juga boleh dipakai/digayakan seperti tudung bawal tapi lebih mudah dipakai berbanding bawal.

TERMA DAN SYARAT:
-PEMBELI YANG BETUL2 SERIUS SAHAJA ! serius untuk membeli dan membuat bayaran dalam tempoh yang diberi.
- untuk membeli sila sms/whatsapp 012-4141421.reply dalam masa beberapa jam.
(elakkan call, wechat dll).
- sertakan nama penuh,no tel,alamat dan kod tudung.
- pembayaran boleh dibuat melalui akaun maybank(akan diberitahu ketika berurusan nanti).
- barang akan di pos menggunakan pos laju.
- jika anda membayar melalui internet transfer dari bank lain,pihak kami akan menunggu sehingga jumlah bayaran masuk ke akaun barulah order anda akan diproses dan di pos(sehari atau 2 hari bekerja).
- booking hanya untuk tempoh 24 jam.pembayaran perlu dilakukan dalam tempoh tersebut.
-warna tudung di dalam gambar mungkin sedikit berbeza dari warna yang asal disebabkan oleh pencahayaan dan skrin.
- barang yang sudah dijual tidak boleh dikembalikan.
-kami tidak akan bertanggungjawab di atas kelewatan,kerosakan atau lain2 masalah ketika proses penghantaran disebabkan oleh courier.
-kami tidak akan bertanggjawab di atas masalah dan kerosakan selepas barang keluar dari simpanan/tempat kami.
-kami tidak akan bertanggungjawab di atas kegagalan anda membaca dan memahami terma dan syarat serta info yang telah ditulis.

AMARAN!
sebarang peniruan dari design fabulousiti beauty & closet serta pencurian gambar milik fabulousiti beauty & closet dan zoeyzauyah,pihak kami berhak mengambil tindakan.copyright of fabulousiti dan zoeyzauyah.kami tidak membenarkan mana2 pihak serta sesiapa saja mengambil mana2 gambar kami (termasuk save as atau apa2 saja.jika itu berlaku,kami boleh mengambil tindakan tegas.anda boleh didakwa mengikut akta 588 akta komunikasi dan multimedia 1998.anda boleh didakwa sehingga melebihi RM58 ribu atau penjara tidak lebih dari setahun atau kedua-duanya sekali.tindakan mengambil tanpa kebenaran juga dikira mencuri dan berdosa.itu diantara anda dan Allah.siksaan Allah amat perit sekali.terima kasih.


kod: pkl pink kusam.
harga: RM50 termasuk pos untuk s/m(tambah RM3 untuk s/s).
status: available.
cara order: sms/whatsapp 012-4141421*sertakan nama,no.tel,alamat dan kod tudung.
P/S: HANYA SMS/WHATSAPP JIKA ANDA BETUL2 SERIUS UNTUK MEMBELI !



kod: pkl coklat.
harga: RM50 termasuk pos untuk s/m(tambah RM3 untuk s/s).
status: available.
cara order: sms/whatsapp 012-4141421*sertakan nama,no.tel,alamat dan kod tudung.
P/S: HANYA SMS/WHATSAPP JIKA ANDA BETUL2 SERIUS UNTUK MEMBELI !



kod: pkl hitam.
harga: RM50 termasuk pos untuk s/m(tambah RM3 untuk s/s).
status: available.
cara order: sms/whatsapp 012-4141421*sertakan nama,no.tel,alamat dan kod tudung.
P/S: HANYA SMS/WHATSAPP JIKA ANDA BETUL2 SERIUS UNTUK MEMBELI !



kod: pkl ungu gelap.
harga: RM50 termasuk pos untuk s/m(tambah RM3 untuk s/s).
status: available.
cara order: sms/whatsapp 012-4141421*sertakan nama,no.tel,alamat dan kod tudung.
P/S: HANYA SMS/WHATSAPP JIKA ANDA BETUL2 SERIUS UNTUK MEMBELI !



kod: pkl hijau kusam.
harga: RM50 termasuk pos untuk s/m(tambah RM3 untuk s/s).
status: available.
cara order: sms/whatsapp 012-4141421*sertakan nama,no.tel,alamat dan kod tudung.
P/S: HANYA SMS/WHATSAPP JIKA ANDA BETUL2 SERIUS UNTUK MEMBELI !


CONTOH:
sebenarnya design sama macam keluaran pertama half moon putri klasik lace ni.
ni gambar nampak lace atas kepala.gambar2 yang saya letak kat atas2 tadi tak berapa nampak lace sebab
photoshoot ambil gambar sendiri je,susah nak posing =p



happy shopping :)

like fanpage blog:

like fanpage mekap+tudung+skincare:

follow instagram:


tq.

Sunday, November 17, 2013

mekap nikah husna.

Assalamualaikum.


8.11.13 mekap nikah husna.
request mekap natural tapi lipstick merah sama warna dengan bunga tangan :)



sebelum dan selepas mekap.
sebenarnya husna putih jugak kat luar tapi saturation kamera saya buat kulit jadi gelap..adehhh.



mekap mata guna earth colour dengan teknik natural.
kening tak cukur dan tak buat apa2 teknik hide.tak letak bulu mata palsu.
pipi sebenarnya letak pink natural tapi kenapa nampak merah2 nih?? haha  =p
overall memang buat bagi natural kecuali kat bibir merah macam yang husna request ;)






dah siap.selamat pengantin baru.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap atau kelas mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(call dll tidak akan dilayan).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*area kulim sahaja.sertakan acara dan tarikh majlis.


like fanpage:


follow instagram:


tq.

Thursday, November 14, 2013

mekap nikah farhana(masya).

Assalamualaikum.


3.11.13 mekap nikah kak farhana(masya).
request mekap natural takmo pink2.




sebelum dan selepas mekap.
p/s: sorry muka nampak coklat/oren2 sebab saturation camera saya memang selalu camni -.-'



mekap semua guna warna dan teknik natural.
kening tak cukur dan tak buat teknik gam.tak letak bulu mata palsu.




siap.terima kasih mai mekap,minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap atau kelas mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(call dll tidak akan dilayan).
mesej inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*area kulim sahaja.sertakan acara dan tarikh majlis.


like fanpage:
http://www.facebook.com/fabulousiti

follow instagram:
http://www.instagram.com/fabulousitibnc


tq.

Monday, November 11, 2013

mekap nikah nursyazana.

Assalamualaikum.


2.11.13 mekap nursyazana untuk majlis nikah.
request tak nak mekap tebal2 sangat ;)



sebelum dan selepas mekap.



mekap mata saya buat gelap2 tapi warna masih dalam kategori earth/natural colour.
kening tak cukur atau hide.cuma lukis ikut bentuk asal dan bagi ada shape sikit.
overall mekap guna warna lembut.lipstick tu warna natural dan pink2 sikit.tapi tak pasal2
nampak macam sama colour dengan tudung pengantin..what the???? haha.






siap ! terima kasih mai mekap,minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap atau kelas mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp sahaja: 012-4141421(call tidak akan dilayan).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*area kulim sahaja.sertakan acara dan tarikh majlis.


like fanpage fabulousiti beauty & closet di:
dan
follow instagram fabulousiti beauty & closet di:


tq.

Friday, November 8, 2013

half moon muslimah saiz XXL kni dibuka untuk order !


PRE-ORDER HALF MOON MUSLIMAH PLAIN XXL

Updated 23 minutes ago
half moon muslimah plain xxl.
harga: RM55 tidak termasuk pos.
kod: rujuk gambar(warna).
sms/whatsapp: 012-4141421
sertakan: NAMA
ALAMAT
NO.TEL
KOD
KUANTITI
*material: chiffon tidak jarang.
*saiz: XXL(198x98cm),labun dpn dan belakang.
*senang jadi muncung.
*senang dibentuk.
*saiz besar boleh buat macam2 gaya.
*pembeli yang betul2 serius sahaja !
*warna mungkin tidak sama disebabkan cahaya dan skrin.


blog: fabulousiti.blogspot.com
fanpage: fb.com/fabulousiti
instagram: ig.com/fabulousitibnc
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
sms/whatsapp: 012-4141421