Thursday, November 28, 2013

mekap nikah yanie.

assalamualaikum.


16.11.13 saya mekap yanie untuk majlis nikah.
dulu mekap dia bertunang,ni mekap nikah pulak.lepas tu mekap bersanding
dan bertandang :)




sebelum dan selepas mekap.




mekap yanie request macam artis tutttt...haha.tapi tak jadi lah 100% camtu kan
sebab saya pun tak berapa pasti warna sebenar yang makeup artist tu guna.amik sikit2 inspirasi ja kan.
kat mata mekap bagi heavy sikit dan yang lain2 guna warna lembut.
kening tak cukur dan tak buat teknik gam/hide.lukis bagi natural saja.




sorry muka yanie nampak kuning2 sikit.saturation camera saya ni memang problem laa -.-'




yang ni pun saturation dia problem.sampai gelap2 terus muka pengantin -.-'



close-up sikit tang mata tu ;)








ni gambar dari op yanie https://www.facebook.com/Azlanphotography



tq yanie.selamat pengantin baru.
minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(call dll tidak akan dilayan).
atau
mesej inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
atau
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang mekap area kulim,kedah sahaja.




booking untuk january - march 2014 kini dibuka.



like fanpage:
http://www.facebook.com/fabulousiti

follow instagram:
http://www.instagram.com/fabulousitibnc

tq.



No comments: