Tuesday, December 24, 2013

mekap bersanding afifah.

Assalamualaikum.


7.12.13 mekap afifah bersanding pulak :)




sebelum dan selepas mekap.
kali ni request mekap natural sikit.takmo buat kening dan shading.
tapi shading hidung saya buat jugak cuma light2 saja.




mata guna earth colour yang natural2.teknik pun buat yang simple2 ja.
tambah2 kat bawah mata sebab time ni mata afifah asyik berair sampai merah.
pipi dan bibir guna warna lembut.kening cuma berus bagi kemas saja.tak lukis apa pun.
shading cuma buat kat hidung tapi betul2 light.







siap.baju ni sebenarnya nak hijau2 sikit tapi masuk gambar jadi biru camni hehe.
selamat pengantin baru,minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(call dll tidak akan dilayan).
atau
mesej inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
atau
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang mekap area kulim sahaja.


like fanpage:
http://www.facebook.com/fabulousiti

follow ig:
http://www.instagram.com/fabulousitibnc

tq.

No comments: