Saturday, December 28, 2013

mekap bersanding(bertandang) afifah.

Assalamualaikum.


8.12.13 mekap afifah untuk majlis bertandang pulak.
terima kasih ambil 3 kali mekap ;)




sebelum dan selepas mekap.
request nak mekap macam waktu bersanding(lebih natural) tapi pinkish2.
tapi kali ni saya tukar warna sikit dan bagi terang sikit.




kamera saya over cahaya pulak -.-'
mekap mata campur2 warna dan buat teknik lain dari nikah dan sanding afifah hari tu.
kening tak lukis apa pun,berus bagi kemas ja.
pipi dan bibir guna pink2 dan shading saya cuma buat kat hidung.kali ni bagi terang sikit.












siap dah..terima kasih ambil mekap 3 kali.minta maaf kalau ada salah dan silap.
selamat pengantin baru ;D


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(call dll tidak akan dilayan).
atau
mesej inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
atau
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang mekap area kulim sahaja.


like fanpage:
http://www.facebook.com/fabulousiti

follow instagram:
http://www.instagram.com/fabulousitibnc


tq.

No comments: