Monday, December 9, 2013

mekap bersanding(bertandang) yanie.

Assalamualaikum.


24.11.13 saya mekap yanie untuk majlis bertandang.
dulu mekap yanie untuk bertunang,nikah,sanding dan kali ni bertandang.
terima kasih ambil mekap banyak kali.




sebelum dan selepas mekap.
request mekap macam mana pun takpa.berubah muka pun takpa.
so saya buat teknik lain sikit lah daripada selalu.warna pun saya letak terang2.
saya mekap ikut request jugak ya,kalau customer request mekap natural,
saya buat teknik lain.kalau yang berani dan nak muka nampak lain sikit,saya buat teknik lain.




kening tak cukur dan tak buat teknik gam atau hide.lukis bagi ada shape saja.
kelopak mata saya campur2 warna dan buat teknik bagi mata nampak bulat dan besar.
pipi dan bibir campur2 warna.bibir tu saya letak warna pink terang sikit.








siap.baju yang ni pun lawa lah.selamat pengantin baru.
terima kasih yanie ambil mekap banyak kali.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(call dll tidak akan dilayan).
atau
mesej di inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
atau
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang mekap area kulim sahaja.


like fanpage di:
http://www.facebook.com/fabulousiti

follow instagram di:
http://www.instagram.com/fabulousitibnc


tq.

No comments: