Monday, December 16, 2013

mekap nikah afifah.

Assalamualaikum.


6.12.13 mekap nikah afifah.
ambil 3 kali mekap jugak.tq...nanti saya update mekap sanding dan bertandang pulak ok.




sebelum dan selepas mekap.
time nikah ni tak dak request apa2.




mekap mata guna earth colour tapi saya tak puas hati mekap yang ni.
saya terblend eyeshadow lebih tinggi,highlight pulak tak nampak..
so,nampak macam gelap sangat tang mata tu.bila pengantin balik dan belek2 pic
kat hp baru saya sedar -.-'


kening tak cukur dan tak hide.
pipi dan bibir guna warna natural yang buat nampak fresh2 sikit.




siap..selamat pengantin baru,minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(call dll tidak akan dilayan).
atau
mesej inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
atau
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang mekap area kulim sahaja.


like fanpage:
http://www.facebook.com/fabulousiti

follow instagram:
http://www.instagram.com/fabulousitibnc


tq.




No comments: