Wednesday, January 29, 2014

order 4 jenis tudung muslimah kini dibuka.

Assalamualaikum.

alhamdulilah makin ramai yang suka pakai tudung labuh2
termasuk lah saya sendiri makin best pulak pakai labuh2 ni..ihiks(kahkah).


sekarang kami di fabulousiti beauty & closet buka order untuk 4 jenis tudung labuh.
meh tengok meh...


PRE-ORDER.
CARA ORDER: SMS ATAU WHATSAPP 012-4141421.
SERTAKAN DETAILS INI:
NAMA
ALAMAT
NO.TEL
JENIS TUDUNG YANG NAK ORDER(CONTOHNYA BAWAL BULAT)
WARNA PILIHAN ANDA
KUANTITI.

BAWAL BIDANG 60: RM55 TERMASUK POS.
BAWAL BULAT: RM50 TERMASUK POS.
HALF MOON PLAIN SAIZ XXL: RM55 TERMASUK POS.
HALF MOON PLAIN SAIZ L: RM35 TERMASUK POS.

MATERIAL: CHIFFON BERKUALITI TINGGI YANG SELESA DIPAKAI.
TIDAK NIPIS,TIDAK LICIN.


saya cadangkan uolss beli hat ni.dalam banyak2 tudung labuh keluaran kami,
saya paling suka pakai hat ni.senang jadi,senang muncung,material selesa,boleh pakai macam
bawal atau macam shawl.yang penting besar dan labuh di depan dan belakang.
tapi depan tu selalunya saya gayakan sikit,tu yang nampak macam tak berapa labuh kan
tapi sebenarnya labuh.



ni pulak antara keluaran kami yang paling mendapat sambutan.
bawal bulat !
gambar contoh ni design lama,untuk pre-order ni kami akan ubahsuai sikit bentuk tu
supaya lebih senang muncung dan bentuk.tapi tetap bulat ye.
material selesa sangat.boleh pakai macam bawal dan shawl jugak.yang penting labuh.



half moon saiz XXL.
sapa2 yang [ernah pakai half moon tau lah kan half moon yang ada di pasaran singkat.
sebab tu kami buat yang bersaiz XXL dan sesuai untuk muslimah.
dalam gambar ni nampak macam saiz biasa2 ja kan? tapi sebenarnya memang labuh dan besar.
saya sendiri pun selalu pakai jenis ni.senang nak belit camna pun,tetap labuh tak singkat.
material selesa,senang bentuk dan senang muncung.



half moon saiz L.
yang untuk siapa2 yang takut tak reti guna saiz besar2.
half moon ni sesuai untuk semua.saiz dia lebih besar dan labuh dari half moon di pasaran.
kami memang buat tudung saiz besar2 supaya senang pakai,senang buat macam2 style
dan boleh juga pakai tutup dada.
material selesa,senang bentuk dan senang muncung.pusing macam mana pun tetap senang jadi.
dalam gambar material lama,macam jarang kan..pre-order ni kami pakai material yang
berkualiti tinggi.selesa sangat tau.



pilhan warna untuk 4 jenis tudung ni.cara order macam saya tulis kat atas tadi.



jom order..jom tutup aurat..insyaallah.


like fanpage:

follow instagram:


tq.

Wednesday, January 22, 2014

mekap bersanding norafzan.

Assalamualaikum.


dulu mekap nora bertunang,lepas tu nikah,ni bersanding pulak.
terima kasih ambil 3 kali mekap :)



sebelum dan selepas mekap.
awal2 pagi tu dah mekap simple untuk majlis nikah,habis je majlis nikah nora mai pulak
untuk touch-up mekap untuk majlis bersanding di tengahari.
nora nak double atas mekap mula2 tu saja dan saya touch-up mana2 yang patut.



walaupun hanya double atas mekap nikah tu saja,tapi saya tukar teknik mekap
dan warna ikut request nora(nora nak mekap yang sama macam salah seorang customer saya sebelum ni).
mekap kali ni bagi heavy sikit dari mekap nikah.
mata campur2 warna sampai jadi 'galak' dan 'naik'.pipi dan bibir guna warna lembut.
kening tak cukur dan tak hide.



siap.selamat pengantin baru.terima kasih ambil 3 kali mekap.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(jangan call dan lain2).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis supaya senang saya check jadual.


like fanpage mekap+tudung+skincare di:

follow instagram di:

tq.


Sunday, January 19, 2014

mekap nikah norafzan.

Assalamualaikum.


21.12.13 waktu pagi saya mekap nikah norafzan.sebenarnya saya berkawan dengan kakak dia ;)
dulu mekap nora untuk bertunang,ni kahwin dah.alhamdulilah.
nora nikah dan bersanding pada hari yang sama.
nora pilih pagi tu mekap simple untuk majlis nikah,lepas habis majlis nikah saya touch-up
mekap yang lebih heavy untuk majlis bersanding waktu tengahari(nanti saya update yang tu).
maknanya nora mai 2 kali.untuk mekap nikah dan untuk touch-up ke majlis sanding.
uolss pun boleh kalau nak buat mekap macam ni.harga saya ambil lain dari biasa tapi ada diskaun
sikit sebab untuk mekap kali ke-2 tu cuma touh-up/double atas mekap nikah mula2 tu ja.
tapi kalau ada masa sikit saya suggest ambil 2 kali mekap la..kiranya padam mekap mula2 dan
buat mekap baru untuk bersanding supaya hasil mekap fresh dan cantik.




sebelum dan selepas mekap.
pukul 7 camtu nora dah mai dah mekap sebab nikah awal.
request mekap nikah ni simple2 ja.




mekap mata guna warna soft dan teknik yang simple.
kening tak cukur dan tak hide.haip2 ! jangan cakap kite buat kening tebal ke ape k sebab
memang ikut shape asal kening customer..tapi kalau nak ikutkan kening lebar2 tu trend tau.
pipi dan bibir guna warna lembut2 saja.








siap dah.terima kasih nora mai mekap kat kami.minta maaf kalau salah dan silap.


untuk booking mekap dan belajar mekap:
sms/whatsapp: 012-4141421(jangan call).
mesej di inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis supaya senang saya nak check jadual.


like fanpage mekap+tudung+skincare kami di:
http://www.facebook.com/fabulousiti

follow instagram kami di:
http://www.instagram.com/fabulousitibnc

tq.


Monday, January 13, 2014

mekap bersanding kak mar.

Assalamualaikum.


14.12.13 mekap bersanding kak mar.




sebelum dan selepas mekap.request lipstick merah.
p/s: kamera henpon i tetiba hover pulak.cahaya terang benderang.habis shading yang ku buat T___T
kalau time nak jadi gelap atau oren pun sama la jugak.tak kasi can dah.sedih arr henpon ni.




mekap mata tu bukan warna merah ya..dalam gambar ja nampak macam merah2 tapi
sebenarnya guna earth colour.pipi warna natural dan bibir pulak merah seperti yang direquest.
kening tak cukur dan tak hide.
















cantik kan gabungan warna hijau gelap+emas+merah.
terima kasih kak mar sebab ambil mekap dari bertunang,nikah dan bersanding.
minta maaf kalau ada salah dan silap.
kak mar ni lembut dan peramah.siap bawak mai goodie bag dan bunga telur untuk saya tau.
terharu..sobs...



untuk booking mekap dan kelas mekap  ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421.(call dll tidak akan dilayan).
mesej inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang mekap kena mai kulim.



like fanpage mekap+skincare+tudung:
http://www.facebook.com/fabulousiti

follow instagram:
http://www.instagram.com/fabulousitibnc


tq.



Friday, January 10, 2014

mekap nikah isnina.

Assalamualaikum.


13.12.13 lepas mekap kak mar saya mekap pulak isnina.
nikah lepas isyak jugak,so lepas habis ja mekap kak mar terus sambung mekap isnina.




sebelum dan selepas mekap.
tak ada request mekap tertentu,tapi saya decide nak letak warna2 soft sebab majlis nikah kan.
cuma bagi terang sikit sebab malam cahaya dia tak sama macam siang.




mekap mata saya gabungkan warna2 yang soft dan earth colour.guna teknik simple2 ja.
pipi dan bibir guna warna soft2 jugak.kening tak cukur dan tak hide.




sorry gambar tak berapa elok sebab ni waktu malam.cahaya kat tempat saya hampeh sikit :p




siap.selamat pengantin baru.minta maaf kalau ada salah dan silap.
terima kasih mai mekap.


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421
mesej di inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang mekap area kulim sahaja.


like fanpage:
http://www.facebook.com/fabulousiti

follow instagram:
http://www.instagram.com/fabulousitbnc


tq.

Tuesday, January 7, 2014

mekap nikah kak mar.

Assalamualaikum.


13.12.13 saya mekap kak mar nikah.
dulu waktu bertunang kak mar saya yang mekap jugak,kali ni nikah dan bersanding pulak.
alhamdulilah..tq kak mar :)
p/s: nanti saya update mekap bersanding kak mar pulak k?




sebelum dan selepas mekap.
kalau tak salah,kak mar tak ada request apa2 waktu mekap ni.
sorry gambar tak jelas sebab nikah malam,mula mekap petang..so bila dah siap2 tu dah malam dah.
cahaya pun tak elok.




kening tak cukur dan tak hide.eyeshadow guna earth colour.
keseluruhan mekap guna warna2 natural tapi saya bagi terang(sikit ja) sebab nikah malam kan.
cahaya dia lain tak macam cahaya semulajadi waktu siang.











berkenan betul inai ni.kak mar buat dengan pelukis inai wedding jovian mandagie dan nina.
kalau tak salah waktu ni dah 4 hari kak mar buat inai ni(sebab kak mar dok jauh before majlis nikah,pelukis inai pun jauh) tapi warna dia tak luntur pun !




gambar dari photog kak mar.




gambar dari photog kak mar.


selamat pengantin baru kak mar.minta maaf kalau ada salah dan silap.
terima kasih ambil kami mekap dan bagi gambar dari photog.


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(call dll tidak akan dilayan).
mesej inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang mekap area kulim sahaja.


like fanpage mekap+tudung+skincare di:
http://www.facebook.com/fabulousiti

follow instagram:
http://www.instagram.com/fabulousitibnc


tq.