Monday, January 13, 2014

mekap bersanding kak mar.

Assalamualaikum.


14.12.13 mekap bersanding kak mar.




sebelum dan selepas mekap.request lipstick merah.
p/s: kamera henpon i tetiba hover pulak.cahaya terang benderang.habis shading yang ku buat T___T
kalau time nak jadi gelap atau oren pun sama la jugak.tak kasi can dah.sedih arr henpon ni.




mekap mata tu bukan warna merah ya..dalam gambar ja nampak macam merah2 tapi
sebenarnya guna earth colour.pipi warna natural dan bibir pulak merah seperti yang direquest.
kening tak cukur dan tak hide.
















cantik kan gabungan warna hijau gelap+emas+merah.
terima kasih kak mar sebab ambil mekap dari bertunang,nikah dan bersanding.
minta maaf kalau ada salah dan silap.
kak mar ni lembut dan peramah.siap bawak mai goodie bag dan bunga telur untuk saya tau.
terharu..sobs...



untuk booking mekap dan kelas mekap  ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421.(call dll tidak akan dilayan).
mesej inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang mekap kena mai kulim.



like fanpage mekap+skincare+tudung:
http://www.facebook.com/fabulousiti

follow instagram:
http://www.instagram.com/fabulousitibnc


tq.



No comments: