Wednesday, January 22, 2014

mekap bersanding norafzan.

Assalamualaikum.


dulu mekap nora bertunang,lepas tu nikah,ni bersanding pulak.
terima kasih ambil 3 kali mekap :)



sebelum dan selepas mekap.
awal2 pagi tu dah mekap simple untuk majlis nikah,habis je majlis nikah nora mai pulak
untuk touch-up mekap untuk majlis bersanding di tengahari.
nora nak double atas mekap mula2 tu saja dan saya touch-up mana2 yang patut.



walaupun hanya double atas mekap nikah tu saja,tapi saya tukar teknik mekap
dan warna ikut request nora(nora nak mekap yang sama macam salah seorang customer saya sebelum ni).
mekap kali ni bagi heavy sikit dari mekap nikah.
mata campur2 warna sampai jadi 'galak' dan 'naik'.pipi dan bibir guna warna lembut.
kening tak cukur dan tak hide.



siap.selamat pengantin baru.terima kasih ambil 3 kali mekap.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(jangan call dan lain2).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis supaya senang saya check jadual.


like fanpage mekap+tudung+skincare di:

follow instagram di:

tq.


1 comment:

Langit yg berwarna unggu said...

ni norafzan taman sri pinang kan.. cantik siti makeup :)