Friday, January 10, 2014

mekap nikah isnina.

Assalamualaikum.


13.12.13 lepas mekap kak mar saya mekap pulak isnina.
nikah lepas isyak jugak,so lepas habis ja mekap kak mar terus sambung mekap isnina.




sebelum dan selepas mekap.
tak ada request mekap tertentu,tapi saya decide nak letak warna2 soft sebab majlis nikah kan.
cuma bagi terang sikit sebab malam cahaya dia tak sama macam siang.




mekap mata saya gabungkan warna2 yang soft dan earth colour.guna teknik simple2 ja.
pipi dan bibir guna warna soft2 jugak.kening tak cukur dan tak hide.




sorry gambar tak berapa elok sebab ni waktu malam.cahaya kat tempat saya hampeh sikit :p




siap.selamat pengantin baru.minta maaf kalau ada salah dan silap.
terima kasih mai mekap.


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421
mesej di inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang mekap area kulim sahaja.


like fanpage:
http://www.facebook.com/fabulousiti

follow instagram:
http://www.instagram.com/fabulousitbnc


tq.

No comments: