Tuesday, January 7, 2014

mekap nikah kak mar.

Assalamualaikum.


13.12.13 saya mekap kak mar nikah.
dulu waktu bertunang kak mar saya yang mekap jugak,kali ni nikah dan bersanding pulak.
alhamdulilah..tq kak mar :)
p/s: nanti saya update mekap bersanding kak mar pulak k?




sebelum dan selepas mekap.
kalau tak salah,kak mar tak ada request apa2 waktu mekap ni.
sorry gambar tak jelas sebab nikah malam,mula mekap petang..so bila dah siap2 tu dah malam dah.
cahaya pun tak elok.




kening tak cukur dan tak hide.eyeshadow guna earth colour.
keseluruhan mekap guna warna2 natural tapi saya bagi terang(sikit ja) sebab nikah malam kan.
cahaya dia lain tak macam cahaya semulajadi waktu siang.











berkenan betul inai ni.kak mar buat dengan pelukis inai wedding jovian mandagie dan nina.
kalau tak salah waktu ni dah 4 hari kak mar buat inai ni(sebab kak mar dok jauh before majlis nikah,pelukis inai pun jauh) tapi warna dia tak luntur pun !




gambar dari photog kak mar.




gambar dari photog kak mar.


selamat pengantin baru kak mar.minta maaf kalau ada salah dan silap.
terima kasih ambil kami mekap dan bagi gambar dari photog.


untuk booking mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(call dll tidak akan dilayan).
mesej inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang mekap area kulim sahaja.


like fanpage mekap+tudung+skincare di:
http://www.facebook.com/fabulousiti

follow instagram:
http://www.instagram.com/fabulousitibnc


tq.

No comments: