Wednesday, January 29, 2014

order 4 jenis tudung muslimah kini dibuka.

Assalamualaikum.

alhamdulilah makin ramai yang suka pakai tudung labuh2
termasuk lah saya sendiri makin best pulak pakai labuh2 ni..ihiks(kahkah).


sekarang kami di fabulousiti beauty & closet buka order untuk 4 jenis tudung labuh.
meh tengok meh...


PRE-ORDER.
CARA ORDER: SMS ATAU WHATSAPP 012-4141421.
SERTAKAN DETAILS INI:
NAMA
ALAMAT
NO.TEL
JENIS TUDUNG YANG NAK ORDER(CONTOHNYA BAWAL BULAT)
WARNA PILIHAN ANDA
KUANTITI.

BAWAL BIDANG 60: RM55 TERMASUK POS.
BAWAL BULAT: RM50 TERMASUK POS.
HALF MOON PLAIN SAIZ XXL: RM55 TERMASUK POS.
HALF MOON PLAIN SAIZ L: RM35 TERMASUK POS.

MATERIAL: CHIFFON BERKUALITI TINGGI YANG SELESA DIPAKAI.
TIDAK NIPIS,TIDAK LICIN.


saya cadangkan uolss beli hat ni.dalam banyak2 tudung labuh keluaran kami,
saya paling suka pakai hat ni.senang jadi,senang muncung,material selesa,boleh pakai macam
bawal atau macam shawl.yang penting besar dan labuh di depan dan belakang.
tapi depan tu selalunya saya gayakan sikit,tu yang nampak macam tak berapa labuh kan
tapi sebenarnya labuh.



ni pulak antara keluaran kami yang paling mendapat sambutan.
bawal bulat !
gambar contoh ni design lama,untuk pre-order ni kami akan ubahsuai sikit bentuk tu
supaya lebih senang muncung dan bentuk.tapi tetap bulat ye.
material selesa sangat.boleh pakai macam bawal dan shawl jugak.yang penting labuh.



half moon saiz XXL.
sapa2 yang [ernah pakai half moon tau lah kan half moon yang ada di pasaran singkat.
sebab tu kami buat yang bersaiz XXL dan sesuai untuk muslimah.
dalam gambar ni nampak macam saiz biasa2 ja kan? tapi sebenarnya memang labuh dan besar.
saya sendiri pun selalu pakai jenis ni.senang nak belit camna pun,tetap labuh tak singkat.
material selesa,senang bentuk dan senang muncung.



half moon saiz L.
yang untuk siapa2 yang takut tak reti guna saiz besar2.
half moon ni sesuai untuk semua.saiz dia lebih besar dan labuh dari half moon di pasaran.
kami memang buat tudung saiz besar2 supaya senang pakai,senang buat macam2 style
dan boleh juga pakai tutup dada.
material selesa,senang bentuk dan senang muncung.pusing macam mana pun tetap senang jadi.
dalam gambar material lama,macam jarang kan..pre-order ni kami pakai material yang
berkualiti tinggi.selesa sangat tau.



pilhan warna untuk 4 jenis tudung ni.cara order macam saya tulis kat atas tadi.



jom order..jom tutup aurat..insyaallah.


like fanpage:

follow instagram:


tq.

1 comment:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, cantiknya! sheila memang tercari tudung labuh. in shaa Allah ada rezeki lebih sheila beli borong dengan akak ye. hehe kasi murah2 sikit tau. hihi. sheila like fanpage supaya senang nak keep in touch (",)