Tuesday, February 11, 2014

kelas mekap simple.

Assalamualaikum.


4.1.14 saya ada buat kelas pengantin yang paling simple.
sekarang ramai pengantin yang nak mekap sesimple yang mungkin,sebab tu saya ajar yang ni.
lagipun mekap ni boleh buat untuk sesiapa saja dan apa juga acara.
sepatutnya 6 orang nak join tapi last minute 3 orang ada hal yang tak dapat dielakkan.



macam biasa la kak nurul kawan saya yang jadi model untuk demo mekap.
sorry la nahh sebab cahaya kureng sikit,mekap jadi tak berapa jelas.
ni saja nak tunjuk kening.saya tak cukur dan tak buat teknik gam pun.



sebelum dan selepas mekap.



sorry cahaya tak ok lah.kamera pun tak ok.mekap nampak tak jelas T____T



hasil mekap student sendiri.dapat sijil tau :)



hasil mekap student sendiri dan dapat sijil.



hasil mekap student sendiri dan dapat sijil.



gambar beramai2.nampaknya semua kaki gambar..haha.



last sekali gambar iolsss si tukang mekap bersama model hehehe.


terima kasih pada student mekap semua dan pada kak nurul sebab jadi model.
pada student2,praktis lah selalu untuk mahir mekap ok? ;)


untuk booking mekap dan belajar mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(call dll tidak akan dilayan).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com


like fanpage:

follow instagram:

tq.

No comments: