Tuesday, April 29, 2014

mekap nikah terus bersanding ann.

Assalamualaikum.


8.3.14 saya mekap kak ann untuk majlis nikah(pagi) dan dengan mekap tu terus ke majlis sanding(tengahari).


sebelum dan selepas mekap.
request nak mekap smokey.


mekap mata mula2 saya buat smokey gold dan brown tapi ditambah warna hitam atas permintaan customer sendiri.teknik smokey macam customer nak jugak.
kening asalnya memang dah bentuk macam tu.saya warnakan natural dan kemaskan sikit2 saja.
pipi guna earth colour.
bibir saya tanya customer nak pink atau earth colour dan customer pilih earth colour,
so saya letak warna peach2.


siap.terima kasih mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap dan kelas mekap personal ada 3 cara:-
sms atau whatsapp 012-4141421(jangan call).
email fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang area kulim sahaja.


booking sekarang untuk harga ni.tapi untuk yang dah booking dan bayar deposit tu tetap dengan harga lama.minta maaf ya :')


like fanpage kami:

follow instagram kami:


tq.

Thursday, April 17, 2014

PROMOSI BAWAL CHIFFON 2IN1 RM34 UNTUK SEMUA BIDANG !

Assalamualaikum.


fabulousiti beauty & closet tengah buat promosi tudung bawal chiffon 2in1.
boleh pakai cara tudung bawal biasa atau cara selendang.


BAWAL CHIFFON 2IN1 SEMUA JENIS BIDANG SEHELAI RM34 SAHAJA !


material:
chiffon berkualiti yang selesa,senang bentuk,tak jarang,tak licin dan tak nipis.


bentuk:
bulat atau segi(boleh pilih)

bidang:
50,55 dan 58(boleh pilih).

harga:
RM34 untuk semua bidang.
*harga belum campur pos.


maklumat lanjut boleh tengok di sini:


pertanyaan dan order:
sms/whatsapp 012-4141421.


cara order:
sms atau whatsapp 012-4141421.
bagi details ini:
nama
no.tel
alamat
bentuk(bulat atau segi)
bidang(50,55 atau 58)
kod warna(rujuk gambar 'kod warna' 
kuantiti
*SERIOUS BUYER ONLY.


order dan payment:
17-19 april 2014.

proses tudung:
20-22 april 2014.

pos:
23 april 2014.

dalam gambar ni nampak macam labuh sangat kan? sebab saya pakai yang bidang besar.
kalau anda jenis tak pakai tudung labuh2,saya cadangkan anda pakai bidang 50.saiz tu sesuai untuk semua dan senang pakai.senang nak stylekan dan senang nak tutup dada.
dulu 1st batch kami buat besar sangat kan? tapi sekarang kami dah baiki design,kualiti dan saiz.insyaallah saiz ok.

contoh bawal segi.tapi saya pakai bagi jadi bentuk bulat kat depan.
boleh je buat macam2 style.orang kata susah nak pakai tudung labuh2 dan besar,tapi saya rasa paling senang sebab pusing macam mana pun boleh.buat macam2 gaya pun boleh.tutup dada,nak labuh,nak sedang2 pun boleh adjust.kalau bidang kecik susah nak pusing2,susah nak tutup dada,tak boleh adjust nak labuh takat mana.jadi sila la cuba pakai tudung besar2 ni.cantik tau.

contoh bawal bulat.bentuk yang paling mendapat sambutan dan paling glamer sekarang ni.
dulu mula2 keluar kami buat bentuk betul2 bulat.tapi kami perbaiki design supaya lebih senang bentuk dan jadi muncung.kami sendiri pakai,jadi kami rasa sendiri dan tau apa yang perlu diubah dan macam mana nak bagi rasa selesa dan senang bentuk.

pilihan warna.

warna baru.saya nak sangat2 anda try warna2 baru ni sebab bila tengok kat luar memang cantik tau.



jom order ramai2 sebab order kali ni buka sat saja.harga promosi pulak tu.
maklumat lanjut sila scroll ke atas semula.



tq.

Tuesday, April 15, 2014

kelas mekap simple dan natural.

Assalamualaikum.


5.3.14 saya buat kelas mekap personal untuk fazlyn dan fara.
depa sendiri yang pilih tarikh ni tau.kelas ni personal tak campur orang lain.
jadi  selesa sikit nak belajar betul2 dan tanya apa2 yang patut.


sebelum dan selepas mekap.
mekap ni saya yang buat untuk demo kat fara dan fazlyn.depa pilih nak belajar mekap simple dan natural.


ni hasil mekap yang saya buat tadi.untuk demo kat fara dan fazlyn.
kening saya tunjuk cara tak cukur dan tak guna teknik gam.


lepas saya demo depa kena praktikal mekap sendiri.selain demo,saya akan bagitau juga produk2 yang bagus.depa dapat module dan juga sijil.terima kasih mai belajar dari penang sana nun.
minta maaf kalau ada salah dan silap.rajin2 lah praktis mekap k.



sebarang pertanyaan,yuran dan booking kelas mekap:
sms atau whatsapp 012-4141421(jangan call).
untuk belajar kena mai kulim kedah naah.


like fanpage kami:

follow instagram kami:


tq.

Wednesday, April 2, 2014

mekap bersanding wannur.

Assalamualaikum.


1.3.14 saya mekap kak wannur untuk majlis bersanding.
dulu mekap bertunang,lepas tu nikah dan kali ni bersanding.thanks mai mekap kat kami ;)



sebelum dan selepas mekap.
tak ada requets mekap tertentu.


mekap mata guna earth colour dan campur gelap sikit.
kening tak cukur dan tak hide guna gam.kening kak wannur memang terbentuk macam tu dah.saya cuma kemaskan semula.
pipi dan bibir saya letak pink.
overall mekap ni nak bagi nampak soft tapi menyerlah di mata.


siap.


siap.selamat pengantin baru.terima kasih mai mekap kat kami sejak bertunang hari tu.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap dan kelas mekap personal ada 3 cara:-
sms atau whatsapp 012-4141421(jangan call).
email fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang mekap area kulim sahaja.



booking sekarang untuk harga ni.tapi untuk yang dah booking dan bayar deposit tu tetap dengan harga lama.minta maaf ya :')



like fanpage:

follow instagram:


tq.