Wednesday, April 2, 2014

mekap bersanding wannur.

Assalamualaikum.


1.3.14 saya mekap kak wannur untuk majlis bersanding.
dulu mekap bertunang,lepas tu nikah dan kali ni bersanding.thanks mai mekap kat kami ;)



sebelum dan selepas mekap.
tak ada requets mekap tertentu.


mekap mata guna earth colour dan campur gelap sikit.
kening tak cukur dan tak hide guna gam.kening kak wannur memang terbentuk macam tu dah.saya cuma kemaskan semula.
pipi dan bibir saya letak pink.
overall mekap ni nak bagi nampak soft tapi menyerlah di mata.


siap.


siap.selamat pengantin baru.terima kasih mai mekap kat kami sejak bertunang hari tu.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap dan kelas mekap personal ada 3 cara:-
sms atau whatsapp 012-4141421(jangan call).
email fabulousiti.bnc@gmail.com
*sertakan acara dan tarikh majlis.buat masa sekarang mekap area kulim sahaja.



booking sekarang untuk harga ni.tapi untuk yang dah booking dan bayar deposit tu tetap dengan harga lama.minta maaf ya :')



like fanpage:

follow instagram:


tq.

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

memang cantik dan nampak perbezaannya...

Fha Hzh said...

siti, nak try siti mekap kite. hehe. tpi siti jauh kat kedah. len kali kalau balik ipoh, kite leh jumpe.. dekat dah.. heee :0