Friday, June 13, 2014

mekap bersanding zahirah.

Assalamualaikum.


31.5.14 saya mekap zahirah untuk majlis bersanding.
dulu dah mekap dia untuk majlis bertunang,lepas tu nikah,ni bersanding pulak.
thanks ambil 3 kali mekap.


sebelum dan selepas mekap.
request nak mekap macam majlis nikah jugak(macam ex customer saya dulu).
warna dan teknik pun ikut permintaan zahirah.


kening tak cukur dan tak hide.
eyeshadow ikut warna dan teknik yang zahirah request.
pipi pink lembut dan bibir saya bagi pilihan kat zahirah nak pink atau peach2 sikit,dia pilih peach.


siap.kali ni pun zahirah tak bawak baju pengantin :)
terima kasih mai mekap,minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap dan kelas mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp 012-4141421(jangan call).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*kami galakkan untuk sms atau whatsapp sebab lebih cepat kami reply.
*sertakan acara dan tarikh majlis(contoh: mekap sanding pada tarikh 10.6.14).


like fanpage kami:


follow instagram kami:

tq.

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah ketara perbezaannya tu...

El Janna said...

cantik.. berubah rerus muka dia^^