Wednesday, June 11, 2014

mekap nikah atikah.

Assalamualaikum.


30.5.14 saya mekap atikah untuk majlis nikah.


sebelum dan selepas mekap.
tak ada request apa2 kecuali tak nak pakai bulu mata palsu.


kening tak cukur dan tak hide.saya ikut bentuk kening yang asal.nak buat nipis atau kecil tak boleh sangat
sebab bulu kening tebal,nanti nampak bulu kening kat tepi2 tu pulak sebab waktu ni saya memang tak buat teknik gam :)
eyeshadow guna earth colour dan teknik yang simple.
pipi dan bibir warna pink lembut saja.


siap dah.tudung ni pengantin pakai sendiri..hehe. terima kasih mai mekap kat saya.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap dan kelas mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp 012-4141421(jangan call).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*kami galakkan untuk sms atau whatsapp sebab lebih cepat kami reply.
*sertakan acara dan tarikh majlis(contoh: mekap sanding pada tarikh 10.6.14).


like fanpage kami:


follow instagram kami:

tq.

No comments: