Tuesday, June 3, 2014

mekap nikah yan.

Assalamualaikum.


23.5.14 lepas mekap farah,saya mekap yan pulak.


sebelum dan selepas mekap.
yan tak ada request apa2 mekap tapi saya ada tunjuk gambar mekap sorang artis tu untuk buat kat yan.
inspirasi sajork... haha.


kening tak cukur dan tak hide.saya bentukkan semula bagi ada shape sebab kening yan jenis 'jatuh'
kat bahagian hujung.so kena shape semula nak bagi seimbang.
mekap mata guna earth colour.pipi dan bibir guna warna pink natural.


siap dah.comelnya yan pakai warna ni.sesuai dengan kulit dia.
terima kasih mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap dan belajar mekap ada 3 cara:
sms/whatsapp: 012-4141421(jangan call).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*kami galakkan untuk sms atau whatsapp sebab lagi cepat kami reply.
*sertakan acara dan tarikh majlis(contoh: mekap acara nikah pada tarikh 10.6.14).

like fanpage kami di:

follow instagram kami di:

tq.

No comments: