Thursday, June 12, 2014

mekap nikah zahirah.

Assalamualaikum.


30.5.14 saya mekap zahirah untuk majlis nikah.
dulu pernah mekap dia dah untuk majlis bertunang :)


sebelum dan selepas mekap.
request mekap macam salah seorang customer saya dulu.tapi macam biasa,
hasilnya tak sama 100% lah sebab bentuk mata lain,acara lain,customer lama tu jugak pakai contact lens dan mekap dia lebih terang dan tebal sebab dinner.zahirah ada request jugak mekap tebal pun takpa.


kening tak cukur dan tak hide.
warna eyeshadow dan teknik ikut yang zahirah request.
pipi dan bibir pink lembut.


siap dah.zahirah tak bawak baju pengantin.terima kasih mai mekap.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap dan kelas mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp 012-4141421(jangan call).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*kami galakkan untuk sms atau whatsapp sebab lebih cepat kami reply.
*sertakan acara dan tarikh majlis(contoh: mekap sanding pada tarikh 10.6.14).


like fanpage kami:


follow instagram kami:

tq.

No comments: