Tuesday, June 10, 2014

mekap post wedding/outdoor photoshoot farah.

Assalamualaikum.


25.5.14 saya mekap farah untuk post wedding/outdoor photoshoot.


sebelum dan selepas mekap.
request mekap yang nampak fresh,simple dan tutup parut ja.


kening tak cukur dan tak hide.dalam kamera saya nampak bulu kening tepi2 tu samar jugak,
tapi kat luar nampak jugak lah sebab waktu ni saya memang tak buat teknik  hide dan kening farah
sangat2 tebal.saya cuma lukis bagi terbentuk sikit.
eyeshadow warna natural dan teknik simple.
pipi dan bibir warna pink yang natural dan nampak fresh.


siap dah.terima kasih mai mekap 3 kali.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap dan belajar mekap ada 3 cara:
sms/whatsapp: 012-4141421(jgn call).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*kami galakkan untuk sms atau whatsapp sebab lagi cepat kami reply.
*bagitau sekali nak mekap untuk acara apa dan tarikh majlis tu.

like fanpage kami di:

follow instagram kami di:
http://www.instagram.com/fabulousitibnc

tq.

No comments: