Wednesday, June 4, 2014

mekap sanding farah.

Assalamualaikum.


24.5.14 saya mekap farah untuk majlis bersanding.
sehari sebelum tu dah mekap untuk majlis nikah,ni untuk majlis bersanding pulak.


sebelum dan selepas mekap.
request tak nak warna eyeshadow yang berwarna-warni sangat macam biru,ungu dan lain2.


kening tak cukur dan tak hide.kening farah sangat tebal,ada jugak nampak bulu kening kat tepi2 tu
sebab memang saya tak buat teknik hide pun.saya cuma lukis bagi ada shape sikit.
eyeshadow gabung2 warna tapi masih dalam kategori soft dan natural.
pipi dan bibir warna soft pink.


sorry terlebih lighting pulak :p
siap dah.tapi tak sempat ambil gambar full dress.
selamat pengantin baru,terima kasih mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap dan belajar mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(jangan call).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*kami galakkan untuk sms atau whatsapp sebab lagi cepat kami reply.
*bagitau sekali nak mekap untuk acara apa dan tarikh majlis tu bila.

like fanpage kami di:

follow instagram kami di:

tq.

No comments: