Friday, June 6, 2014

mekap sanding yan.

Assalamualaikum.


24.5.14 saya mekap yan untuk majlis bersanding.
sehari sebelum tu dah mekap untuk majlis nikah,ni bersanding pulak.


sebelum dan selepas mekap.
tak ada request apa2.


kening tak cukur dan tak hide.saya lukis semula bagi ada shape dan seimbang sebab kening asal yan 'jatuh' sikit kat bahagian hujung.
eyeshadow warna lembut2.pipi dan bibir warna pink lembut.




siap dah.sorry gambar blur pulak.
selamat pengantin baru yan.terima kasih mai mekap.minta maaf kalau salah dan silap.


untuk booking mekap dan belajar mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(jangan call).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*kami galakkan untuk sms atau whatsapp sebab lagi cepat kami reply.
*bagitau sekali nak mekap untuk acara apa dan tarikh majlis tu.

like fanpage kami di:

follow instagram kami di:

tq.

No comments: