Thursday, August 21, 2014

kelas mekap simple smokey.

Assalamualaikum.


12.7.14 saya buat kelas mekap simple smokey.


sebelum dan selepas mekap.model untuk demo mekap hari tu.
mekap simple smokey ni sesuai untuk sesiapa yang tak suka mekap over2.
kening tak cukur.bentukkan semula je.overall mekap natural saja.


thanks kak nurul jadi model untuk demo mekap.


sanbil saya demo,sambil student praktikal kat muka sendiri :)


4 orang yang join.saya memang tak buat ramai2 sekaligus sebab senang sikit nak fokus dan student pun mudah faham dan tak segan2 nak bertanya.terima kasih pada semua yang join.rajin2 praktis tau.baru jadi terer..hihi.


sapa2 yang berminat nak belajar mekap meh la join.kelas personal pun ada.
boleh pilih beberapa jenis kelas mekap samada yang basic atau advance.dapat sijil dan module.
tapi kena mai kulim.


pertanyaan,booking mekap dan kelas mekap ada 3 cara:
sms/whatsapp: 012-4141421
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*kami galakkan untuk sms/whatsapp sebab lagi cepat kami reply.
*jangan call.call tidak akan dilayan.
*booking kena awal untuk mengelakkan kesulitan dan jadual full.
*kena mai kulim.


like fanpage:

follow instagram:


tq.

No comments: