Monday, August 18, 2014

mekap model produk De'lina nature.

Assalamualaikum.


7.6.14 saya mekap model untuk photoshoot produk kecantikan keluaran D'Lina nature
produk mereka yang paling laris dan memang bagus adalah uv foundation glow glamzz.
photohoot kali ni untuk foundation tu dan kopi.kalau berminat nak nak tau mengenai produk mereka
boleh klik sini: D'Lina nature


sebelum dan selepas mekap.
mekap model yang ni untuk photoshoot foundation.saya mekap kali ni guna foundation D'Lina nature.
mekap natural saja.flawless kan hasil mekap guna foundation ni?


mekap natural.kening tak cukur dan tak hide,biar cantu ja.eyeshadow,pipi dan bibir guna warna soft saja.


sebelum dan selepas mekap model untuk photoshoot kopi pula.
mekap kali ni vouge dan bibir merah.yang ni pun guna foundation mereka.sorry lighting saya cerah sikit.


kening tak cukur dan tak hide.biar camtu ja.eyeshadow sederhana gelap,pipi sedang2 dan bibir merah terang.


best guna foundation D'lina nature.hasil mekap cantik.
kalau berminat boleh klik link yang saya bagi kat atas tadi ya?


untuk booking mekap dan belajar mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421(jangan call).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*kami galakkan untuk sms atau whatsapp sebab lagi cepat kami reply.
*bagitau sekali nak mekap untuk acara apa dan tarikh majlis tu bila.

like fanpage kami di:

follow instagram kami di:

tq.