Tuesday, September 30, 2014

mekap sanding hani.

Assalamualaikum.


6.9.14 mekap hani untuk majlsi sanding pulak.
dulu bertunang,sehari sebelum ni,nikah,ni sanding pulak.terima kasih hani ambil 3 kali mekap.



sebelum dan selepas mekap.
tak ada request apa2.saya buat mekap yang sederhana dan banyak guna warna soft.



mekap mata gabung2 warna yang sederhana tapi tak over sangat sebab nak bagi nampak soft jugak.
kening tak cukur, buat teknik gam saja.
pipi dan bibir saya letak warna pink.


p/s: kalau berminat nak beli foundation yang saya guna untuk mekap boleh tengok details produk flawless angel foundation di http://www.facebook.com/fabulousiti atau terus
 sms/whatsapp 012-4141421(jgn call).
dapat tutup parut,dark circle,samarkan jerawat,spf 30,kalis air dan mekap tahan lama.
yang penting kulit nampak licin macam doll :)



siap dah.terima kasih hani mai mekap.minta maaf kalau ada salah silap.


untuk booking mekap dan kelas mekap:
sms/whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page kami:

follow instagram kami:

tq.

Wednesday, September 24, 2014

mekap nikah hani.


Assalamualaikum.


5.9.14 saya mekap hani untuk majlis nikah.
dulu waktu bertunang pun hani ambil mekap kat saya jugak.thanks ya :)


sebelum dan selepas mekap.
hani request tak nak pakai bulu mata palsu.saya buat mekap yang natural saja.
hani pakai tudung half moon ratu pearl keluaran kami.thanks yeee :D
kalau nak tengok tudung2 yang kami jual boleh like page ni: http://www.facebook.com/fabulousiti



p/s: gambar ni saya ambil guna setting camera yang lain, sebab tu kuning sikit :p
mekap mata guna earth colour yang natural dan teknik yang simple.
kening tak cukur.buat teknik gam saja.
pipi dan bibir warna pink samar.


p/s: kalau berminat nak beli foundation yang saya guna untuk mekap boleh tengok details produk flawless angel foundation di http://www.facebook.com/fabulousiti atau terus
 sms/whatsapp 012-4141421(jgn call).
dapat tutup parut,dark circle,samarkan jerawat,spf 30,kalis air dan mekap tahan lama.
yang penting kulit nampak licin macam doll :)



siap dah.terima kasih mai mekap.
p/s: belah kiri guna setting camera kuning sikit, belah kanan guna biru sikit.kamera hp saya tak ok lah T____T



untuk booking mekap dan kelas mekap:
sms/whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page kami:

follow instagram kami:

tq.

Tuesday, September 23, 2014

mekap bertunang syaizzati.

Assalamualaikum.


23.8.14 saya mekap syaizzati bertunang.


sebelum dan selepas mekap.
customer request tak nak mekap terang2 sangat.


saya buat mekap yang soft dan natural.
mekap mata gabung2 earth colour dan buat teknik simple.
kening tak cukur.buat teknik gam saja.
pipi dan bibir pink.


mekap ni guna flawless angel foundation.dapat tutup parut,dark circle dan samarkan jerawat.
hasilnya kulit nampak licin,flawless dan mekap tahan lama.
boleh tengok details produk di page ni http://www.facebook.com/fabulousiti
atau terus sms/whatsapp 012-4141421(jangan call).


siap.terima kasih mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap dan kelas mekap:
sms/whatsapp 012-4141421(jangan call).


like page kami:

follow instagram kami:

tq.

Monday, September 22, 2014

tudung squeare dan curve chiffon(bawal shape).

Assalamualaikum.


fabulousiti beauty & closet dan buka order untuk raya haji.
tudung chiffon bentuk segi dan bulat.


cepat2 order untuk raya haji.ada harga promosi.
kalau nak order sila baca details kat bawah ni ok? :)


PRE-ORDER

BENTUK: segi dan bulat(boleh pilih)

SAIZ BIDANG: 45 / 50 / 55 (boleh pilih)

HARGA PROMOSI: RM29.00 untuk semua saiz bidang

MATERIAL: chiffon berkualiti.
*kesat,senang bentuk,selesa dan tak jarang.

CARA ORDER: sms/whatsapp 012-4141421
BAGI DETAILS:
nama
no.tel
alamat
bentuk
saiz bidang
warna
kuantiti

TARIKH TUTUP BAYARAN: 26.9.14 sebelum pukul 12 tengah malam.

PROSES TUDUNG: 27 - 29.9.14

POS: 30.9.14



contoh tudung chiffon bentuk segi dan bulat.boleh pakai cara bawal biasa atau cara shawl.
dalam gambar ni model pakai bidang 55.



contoh warna.boleh pilih warna kat sini.warna asal mungkin berbeza sikit disebabkan cahaya,skrin dan lain2.hampir semua ni adalah warna2 baru.kalau tengok real2 semua warna ni memang cantik.
setiap warna terhad untuk beberapa helai saja.siapa cepat dia dapat.


cepat2 order sebelum tarikh tutup.raya haji boleh melaram dengan tudung cantik ni :p


terima kasih.

Friday, September 19, 2014

mekap bertunang hidayah.

Assalamualaikum.


9.8.14 saya mekap hidayah untuk majlis bertunang.


sebelum dan selepas mekap.
tak ada request apa2.


mata guna earth colour dan saya buat teknik simple.mekap mata saya buat natural.
kening tak cukur.buat teknik gam saja.
pipi dan bibir warna lembut.

mekap ni saya guna flawless angel foundation.
hasil mekap flawless,lama2 mekap kulit nampak licin.tutup parut,binti,dark circle,
menyamarkan jerawat dan ada spf30.kalis air dan mekap tahan lama sangat2.
kalau berminat nak beli boleh tengok details produk di page kami http://www.facebook.com/fabulousiti
atau sms/whatsapp 012-4141421.


ni gambar yang hidayah dan wani bagi.
tq yeee :)


pelamin oleh mirabilia concept house of bridal (contact no depa 017-4993477).
sapa2 yang cari pelamin cantik2 dengan harga murah boleh try tengok kat sini ok?
harga memang murah berbanding kebanyakan butik pengantin lain.


untuk booking mekap dan kelas mekap:
sms/whatsapp 012-4141421(jgn call).

like page kami:

follow instagram kami:

tq.

Tuesday, September 16, 2014

mekap bertunang noorfaizah.

Assalamualaikum.


30.8.14 saya mekap noorfaizah untuk majlis bertunang.


sebelum dan selepas mekap.
tak ada request apa2.


saya buat mekap yang soft saja.
mata gabung2 warna dan buat teknik simple.
kening tak cukur.buat teknik gam saja.
pipi dan bibir warna pink.


mekap ni guna flawless angel foundation.dapat tutup parut dan dark circle,samarkan jerawat dan kalis air.sesuai untuk sesiapa yang mudah berpeluh.yang penting sekali hasil mekap nampak licin,flawless dan tahan lama.details produk boleh tengok di page http://www.facebook.com/fabulousiti atau terus sms/whatsapp 
012-4141421(jgn call).


siap.terima kasih mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap dan kelas mekap:
sms/whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page kami:

follow instagram kami:

tq.

Monday, September 8, 2014

mekap bersanding mardiana.

Assalamualaikum.


9.8.14 saya mekap kak mardiana untuk majlis bersanding pula.


sebelum dan selepas mekap.
tak ada request apa2.


mekap mata gabung2 warna.saya buat bagi mata nampak 'galak' dan menyerlah sikit.
kening tak cukur.buat teknik gam ja.
pipi dan bibir warna pink.


mekap ni guna flawless angel foundation.boleh tutup parut,darck circle,bintik dan samarkan jerawat.
spf30, kalis air dan mekap tahan lama.
kalau berminat nak beli boleh tengok maklumat produk di page kami http://www.facebook.com/fabulousiti
atau sms/whatsapp 012-4141421(jgn call).


siap.


feedback kak mardiana.terima kasih sangat2.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap dan kelas mekap:
sms/whatsapp 012-4141421(jgn call).



like page kami:

follow instagram kami:

tq.

Wednesday, September 3, 2014

mekap nikah mardiana.

Assalamualaikum.


8.8.14 saya mekap customer, kak mardiana untuk majlis nikah.
sorry naahh muka customer dalam gambar selepas mekap nampak coklat/oren sikit sebab saturation
kamera hp saya -.-'


sebelum dan selepas mekap.


kening tak cukur.saya buat teknik gam.
eyeshadow campur2 warna dan letak soft saja sebab ni majlis nikah kan.
mekap mata tak over sangat lah.
pipi dan bibir pink lembut.


sapa2 yang berminat nak beli flawless angel foundation yang saya guna untuk mekap customer2 selama ni
boleh tengok details produk di http://www.facebook.com/fabulousiti atau terus sms/whatsapp
012-4141421.dapat tutup parut,bintik,dark circle,samarkan jerawat,spf30,kalis air(sesuai untuk customer atau sesiapa saja yang mudah berpeluh) dan mekap nampak licin serta tahan lama.


siap dah.thanks mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.
tapi kak mardiana cakap puas hati sebab mekap tahan lama.thanks kak ;D


untuk booking mekap dan kelas mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*kami galakkan untuk sms atau whatsapp sebab lagi cepat kami reply.


like fanpage:

follow instagram:

tq.